zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je v resnici družinica Sanje Grohar

30. 1. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
sanja g

Utrinki Sanje Grohar. foto: Instagram Sanja Grohar

Po vseh popolnih Instagram fotografijah, ki polnijo zidove Sanjinega družabnega omrežja, je mlada mamica sledilce razveselila še s pristnim utrinkom mlade družinice …

Sanja Grohar skrbi, da se spletne zidove njenega družabnega omrežja krasijo popolne fotografije, ob katerih sledilci bodisi vzdihujejo od očaranosti ali pa pogoltnejo slino, saj jim pogled na romantično idilo vzbuja grenak priokus. Da se nemara mnogi počutijo tako, je pomislila tudi lepotička, ki je nedavno v Instagram zgodbi poskrbela za nežen obliž in sledilcem svetovala, da naj jih ne zavedejo objavljene fotografije, saj je resnica nekoliko drugačna. V nadaljevanju je nato pojasnila, da je tudi sama povsem običajna mama in da je denimo tudi njej po porodu ostal trebušček.

Kot kaže, pa ni vse ostalo zgolj pri razmišljanju, kako navidezna popolnost vpliva na spletno publiko. Sanja je namreč tokrat presenetila s pristnim družinskim utrinkom, ki je hkrati prvi javni posnetek družine. Utrinek je posnel očka Matej, medtem ko je objemal soprogo, slednja pa je k prsim prižemala malega Nicolaia. Sanja je tokrat resnično videti kot povsem običajna mamica in nemara se boste strinjali, da ji ta vloga zelo pristojni.

prejšnji članek
Uradno: Poroka bo to poletje
Svet slavnih
Uradno: Poroka bo to poletje
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pod noge vam bodo metali polena
Horoskop
Dnevni horoskop: Pod noge vam bodo metali polena