stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anna Paynich na meji vročega poželenja

30. 1. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
anna paynich 2

Anna Paynich foto: POP TV

Njeno življenje je pestro, kreativno in še bolj čuteče kot poprej. Kaj se dogaja s pozitivno naravnano in poduhovljeno Anno Paynich?

Po resničnostnem šovu Kmetija so se simpatični Anni odprle nove poti. No pravzaprav si je vrata v nov svet odprla sama, združila je namreč duhovno znanje in izkušnje, ki jih je na posestvu pridobila z ustvarjanjem eteričnih olj in se usmerila v izdelavo eliksirjev, ki delujejo kot prva pomoč za vse čakre.

Idejo je izpilila v Angliji, kjer je s pomočjo šamanke ustvarila učinkovite mešanice, ki ljudem pomagajo pri različnih težavah. Kot kaže, posamezniki poiščejo pomoč zlasti pri uravnavanju harmonije partnerskih odnosov, Anna je namreč za POP TV pojasnila, da je najbolj priljubljen roza eliksir, ki je namenjen partnerskim odnosom s tantrično povezavo. Slednji predstavlja afrodizjak, ki stimulira in odpira široke razsežnosti ljubljenja na duhovnem - višjem nivoju.

"A ko mešam roza eliksir, imam ponoči takšne sanje, da se moram zjutraj vprašati, ali sem le sanjala ali se je to res zgodilo. Sanje sanjaš s takšnim poželenjem, da ti ni nič jasno," je smeje se pojasnila Anna in dodala, da je izkušnja že kar malo na meji.

prejšnji članek
Ganjena Alenka Gotar vam sporoča tole ...
Svet slavnih
Ganjena Alenka Gotar vam sporoča tole ...
naslednji članek
Znano je, kdaj se bo Kobal pojavil v javnosti
Svet slavnih
Znano je, kdaj se bo Kobal pojavil v javnosti