Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Anna Paynich na meji vročega poželenja
| V.M.

Anna Paynich na meji vročega poželenja

Anna Paynich, POP TV

Njeno življenje je pestro, kreativno in še bolj čuteče kot poprej. Kaj se dogaja s pozitivno naravnano in poduhovljeno Anno Paynich?

Po resničnostnem šovu Kmetija so se simpatični Anni odprle nove poti. No pravzaprav si je vrata v nov svet odprla sama, združila je namreč duhovno znanje in izkušnje, ki jih je na posestvu pridobila z ustvarjanjem eteričnih olj in se usmerila v izdelavo eliksirjev, ki delujejo kot prva pomoč za vse čakre.

Idejo je izpilila v Angliji, kjer je s pomočjo šamanke ustvarila učinkovite mešanice, ki ljudem pomagajo pri različnih težavah. Kot kaže, posamezniki poiščejo pomoč zlasti pri uravnavanju harmonije partnerskih odnosov, Anna je namreč za POP TV pojasnila, da je najbolj priljubljen roza eliksir, ki je namenjen partnerskim odnosom s tantrično povezavo. Slednji predstavlja afrodizjak, ki stimulira in odpira široke razsežnosti ljubljenja na duhovnem - višjem nivoju.

"A ko mešam roza eliksir, imam ponoči takšne sanje, da se moram zjutraj vprašati, ali sem le sanjala ali se je to res zgodilo. Sanje sanjaš s takšnim poželenjem, da ti ni nič jasno," je smeje se pojasnila Anna in dodala, da je izkušnja že kar malo na meji.