kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenečenje: Isaac in Manca spet skupaj!

30. 1. 2019; 12.00
Avtor: K.M./Vklop
MANCA ŠPIK IN ISAAC PALMA slikanje (studio2) (12 of 12)

MANCA ŠPIK IN ISAAC PALMA foto: Neo Visuals

Glasbenika sta konec leta 2016 presenetila s prvim duetom in s pesmijo Oba, ki je poskrbela za enega izmed najbolj gledanih slovenskih videospotov na kanalu YouTube. Številka je namreč že zdavnaj presegla magično mejo petih milijonov ogledov. Dobri dve leti po prvi zgodbi o uspehu pa se Manca in Isaac vračata z novo pesmijo, ki bo zaznamovala letošnje valentinovo.

Čeprav sta oba v svojih karierah poskrbela za kar nekaj duetov, pa tako hitrega ponovnega sodelovanja vseeno nismo pričakovali. Manca Špik in Isaac Palma pa sta se tudi tokrat združila v novi z ljubeznijo prepojeni pesmi, ljubezenski himni letošnjega leta, ki bo radijske valove zavzela ob pravem času - tik pred praznikom zaljubljencev. Bo pesem Po tebi mi diši ljubezen, ki govori o ljubezni, ki se ne stara, presegla uspeh njunega prvega dueta? 



Manca je v zadnjih letih poznana po združevanju in duetih, zato ni presenečenje, da je v leto 2019 vstopila z novim – starim duetom. Zakaj pa ravno Isaac?
»Ker so ljudje tako hoteli! Ko sem včasih na svojih družbenih omrežjih vprašala, s kom si želijo, da bi ponovno posnela duet, so bili moji oboževalci enoglasni: z Isaacom. Ta ideja se je tako meni kot moji ekipi več časa motala po glavi. Ponoviti duet, ki je prinesel velik uspeh, v kombinaciji, ki so jo ljudje sprejeli, je na neki način nepričakovano, po drugi strani pa bi lahko rekli: zakaj bi menjal zmagovalno kombinacijo in iskal novega zmagovalnega konja, če lahko zajahaš preverjenega,« je o sodelovanju povedala Manca.

Isaacov odziv in pojasnilo njunega producenta Raaya pa lahko preberete v reviji Vklop, ki izide v četrtek, 31. januarja. 

prejšnji članek
Gorski zdravnik se vrača!
Svet slavnih
Gorski zdravnik se vrača!
naslednji članek
Lucijo Ćirović ujeli pri nečednem početju
Svet slavnih
Lucijo Ćirović ujeli pri nečednem početju
#nasazenazenska
nasazenazenska