Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V tujini odmeva velika zmaga Saše Lendero

31. 1. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
Saša lendero

Saša Lendero foto: Osebni arhiv

Pevka Saša Lendero prekipeva od sreče in veselja. V tujini je namreč prejela priznanje za izjemne uspehe na področju glasbenega ustvarjanja.

Saša Lendero in Miha Hercog sta se pretekli teden mudila na Tirolskem, kjer sta skupaj z nemškimi glasbenimi kolegi snovala nove uspešnice za schlager zvezde. A še preden sta kreativni družbi pomahala v slovo in se odpravila proti domu, je nanju čakal še prav poseben trenutek, ki je na pediestal ponesel njun trud, nadarjenost in uspehe, za katere sta si tako marljivo prizadevala.

"Zadnji dan sva z Miho doživela najlepše presenečenje, ko so nama na vsakoletnem summit-u, ki se ga udeležijo tudi mediji in vodilni ljudje iz glasbene industrije, predali priznanje za izjemne uspehe v preteklem letu. Najine pesmi so se prodale na VEČ KOT *** 2.200.000 *** NOSILCIH ZVOKA! To je čudovita potrditev najinega truda in dela. Vesela sva, da imava možnost ustvarjati za glasbeni trg, ki svojo domačo glasbo preprosto obožuje. Rudi Schedler Musikverlag GmbH, hvala za zaupanje! Tudi v letu 2019 gremo v nove zmage,'' je na družabnem omrežju zapisala Saša in se ob tem vsem skupaj prijazno zahvalila za podporo in vero v njuno delo.

prejšnji članek
Potrebuješ ujet na žuru z legendo
Svet slavnih
Potrebuješ ujet na žuru z legendo
naslednji članek
Arnie na smučanju pri sosedih
Svet slavnih
Arnie na smučanju pri sosedih