Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

naslovka Svet24.si

Neurja pustošijo! Ali ste v kampu sploh ...

ingrid 1 Svet24.si

Sovrstniki so Ingrid radi poniževali

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

Potrebuješ ujet na žuru z legendo
| K.M.

Potrebuješ ujet na žuru z legendo

Jože Potrebuješ, Marko Vavpotič/M24

Dogajanje ga je spravilo v zelo veselo voljo.

Včeraj smo v Centeru slovanskih kultur France Prešeren ujeli številne znane obraze. Tam so se zbrali na povabilo Media24 in urednice Karmen Špacapan. Na prodajne police je namreč ravno danes prišla nova številka legendarne revije Politikin Zabavnik, ki je v slovenskem jeziku nazadnje izšla novembra 1989. Med navdušenci pa smo ujeli še eno legendo - legendarnega Čuka Jožeta Potrebuješa, ki se je zabave udeležil skupaj z ženo. 

Foto: Marko Vavpotič/M24 - Jože Potrebuješ

Foto: Mare Vavpotič / M24.si - Politikin Zabavnik

Politikin Zabavnik je imel v državah nekdanje Jugoslavije kultni status. Prva številka Zabavnika je izšla še pred drugo svetovno vojno, 28. februarja leta 1939. Vsebine, ki so bile v Politikinem Zabavniku, so bile poučne, zabavne, informativne, skratka primerne za vso družino. Rdeča nit Zabavnika je bila poleg teh pozitivno naravnanih vsebin strip. Tako lahko najdemo veliko zanimivih stripov, ki so primerni za mlajše in starejše bralce. »Nova« slovenska različica sledi tradiciji; nov Politikin Zabavnih vsebuje vse zgoraj našteto, vendar je obogaten z dodatnimi vsebinami. Skratka, v novem Zabavniku vas čakajo vsebine, s katerimi se bo lahko zabavala vsa družina!

Foto: Arhiv - Naslovnica prve številke

Zdaj je prišel čas, da ga predstavimo novim generacijam in na neki način skušamo odpreti alternativno okno v svet – ne samo na spletu, temveč tudi na papirju nekoč izjemno uspešnega Zabavnika.

Več o legendarnem Zabavniku si preberite >> TUKAJ!