Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljeni Voranc Boh iz Reke ljubezni se vrača

31. 1. 2019; 12.00
Avtor: K.M.
Voranc Boh

Voranc Boh foto: Pop TV

"Blaž" tokrat v popolnoma drugačni podobi.

Na valentinovo na VOYO prihaja nova serija Lajf je tekma, v kateri bo glavno vlogo odigral ravno Voranc Boh, ki se je v srca gledalcev zasidral z vlogo Blaža v slovenski nadaljevanki Reka ljubezni. V njej bo upodabljal Bojana, ki se na svojevrsten način spopada z nenavadnimi, pogosto bizarnimi vsakdanjimi življenjskimi izzivi.

Voranc Boh foto: ProPlus

"Vsak projekt je zame drugačna izkušnja in izziv zaradi nove ekipe in materiala, s katerim se soočim.
Snemanje serije Lajf je tekma je bilo specifično ravno zaradi materiala. (Serijo so napisali in enkrat že posneli na Norveškem, zato nam je bilo takoj jasno, s čim se soočamo). Veliko kadrov, detajlov in malo dialoga; zelo filmsko. Naši norveški kolegi so se tako tudi lotili snemanja – mi smo krenili na hitrejšo, serijsko obliko snemanja," je za nas povedal Voranc, ki je spregovoril tudi o razlikah med snemanjem Reke ljubezni in nove serije. "Všeč mi je bilo, ker sem si pri seriji Lajf je tekma lahko vzel več časa za razmislek in ker je bilo manj teksta, zaradi česar sem se lahko ukvarjal s samo igro. Pri snemanju Reke ljubezni smo se hitro zadovoljili s posnetim zaradi števila prizorov v enem snemalnem dnevu, kar pa je pri tako velikem projektu normalno."

V seriji pa je eno vlogo prevzela tudi stara znanka televizije, Vesna Šošterič iz šova Ljubezen po domače. Kakšno? Preverite >> TUKAJ!

prejšnji članek
Star recept proti bolečinam: Lovorjevo olje namesto tablete
Zdravje
Star recept proti bolečinam: Lovorjevo olje namesto tablete
naslednji članek
Potrebuješ ujet na žuru z legendo
Svet slavnih
Potrebuješ ujet na žuru z legendo