stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

So vaši lasje suhi in lomljivi?

31. 1. 2019; 02.00
Avtor: K.K.
profimedia-0143435759

Si želite negovane lase? foto: Profimedia

Razkrivamo vam kako do lepih las brez škarij in frizerja

Zimske razmere so ponavadi zelo nehvaležne do naših las. V tem času že tako rastejo počasneje, zaradi suhega zraka in šalov, ki jih radi nosimo okli vratu, pa se konice hitro izsušijo in polomijo. Ne skrbite, za vas imamo nekaj rešitev, s katerimi bodo vaši lasje postali sijoči, lepi in dolgi. Pomembno je le to, da se zavedate, da enkratna nega ni dovolj. Pomembno je, da svoje lasje nahranite vsaj enkrat tedensko, večji učinek pa je ponavadi opazen šele po nekaj ponovitvah nege.

  1. Ricinusovo olje

Ricinusovo olje ne nahrani in neguje le lasnih konic, temveč tudi poskrbi za hitrejšo rast las. Nekaj kapljic vmasirajte v lasišče in nato izperite s šamponom. Na koncu uporabite balzam. Lasje bodo nahranjeni, lasni mešički pa prekrvavljeni.

  1. Olivno olje

Splošno znano je, da imajo ženske, ki prihajajo z območja Mediterana lepe, sijoče lase. Malo kdo pa pomisli, da je to zato, ker vedo kakšen vpliv ima na lase olivno olje. Za boljši učinek priporočamo, da ga pred uporabo malce pogrejete. Na laseh ga pustite delovato približno 30 minut, nato pa ga izperite s šamponom in balzamom. Lasje vam bodo več kot hvaležni.

  1. Jajčni rumenjak

Kadar uporabljajte jajce za sijoče lase, se izogibajte beljaku, kajti ta vam bo lase še dodatno izsušil. Rumenjak lahko zmešate z žlico olivnega olja in vmasirate v lase. Dlje časa, kot boste pustile mešanico delovati na laseh, bolj bodo sijoči. Izperite s šamponom in balzamom. Jajce je eno najbolj učinkovitih sredstev proti razceplenim konicam.

prejšnji članek
Sladka skrivnost Špele Grošelj
Svet slavnih
Sladka skrivnost Špele Grošelj
naslednji članek
Priljubljeni Voranc Boh iz Reke ljubezni se vrača
Svet slavnih
Priljubljeni Voranc Boh iz Reke ljubezni se vrača