Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tadej Pišek v nedeljo zapustil vlogo igralca

4. 2. 2019; 10.00
Avtor: Vesna M
Tadej Pisek (34)

Tadej Pišek foto: Revija Zvezde

Glavni igralec priljubljene serije Reka ljubezni je minuli konec tedna sezul Rokove čevlje in se preizkusil v vlogi, ki sodi na drugo stran brneče kamere. Kaj se je zgodilo?

Brez skrbi, Tedeja Piška, oz. Roka Slaka bomo spremljali tudi v 4. sezoni serije Reka ljubezni. Igralsko suknjo je namreč odložil le za nekaj ur, tekom katerih se je preizkusil v vlogi novinarja. In kako je pravzaprav prišlo do tega, da se je Tadej med soigralci potikal z mikrofonom v roki? No, razlog tiči v njegovi navihanosti, proste trenutke je namreč obarval s svojevrstno zabavo.  

Tadej v vlogi novinarja. foto: POP TV

"Snemanje četrte sezone je že v polnem teku in igralcem na setu nikoli ni dolgčas. Med snemanjem enih in drugih prizorov imajo tudi nekaj prostih minut, ki jih pogosto izkoristijo za to, da berejo tekst, se sproščajo, se s soigralkami in soigralci pripravljajo na dialog. Minute med snemanjem pa izkoristijo tudi za zabavo. In prav tako je bilo minulo nedeljo, ko se je Tadej Pišek med snemanjem enega izmed bolj slikovitih prizorov četrte sezone, prelevil v novinarja za par ur," nam je pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi na Pro plusu in dodala, da se je v novi vlogi odlično znašel.  

In kaj vse ga je kot nadobudnega novinarja zanimalo? "Soigralke in soigralce je izprašal vse o prihajajoči sezoni, kdo je njihov najljubši lik Reke ljubezni, s kom se najbolje razumejo in s čim vse nas bodo še presenečali. Tadeju vloga novinarja vsekakor pristoji in vsi se že veselimo četrte sezone Reke ljubezni, ki se na spored vrača kmalu."

Tadej Pišek

Tadej Pišek foto: Mare Vavpotič/M24

prejšnji članek
Lado Bizovičar se je iskreno raznežil
Svet slavnih
Lado Bizovičar se je iskreno raznežil
naslednji članek
Plestenjak se vrača v Stožice!
Svet slavnih
Plestenjak se vrača v Stožice!