reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar se je iskreno raznežil

4. 2. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
lado bizovičar

Lado foto: M24

Hmmmm, takšnega pa skorajda ne poznamo ...

'Resnega' Lada si je nekako kar težko predstavljati, kajne? Vedno ima namreč na zalogi kakšno hudomušno, ki jo okoli ovinka začinjeno servira, nato pa se sam pri sebi v brk hahlja od ugodja, ker mu je zopet uspelo izzvati zvoke krohotajoče se dvorane.

Ampak včasih, se v njegovem humorju skrivajo tudi pristna čustva, ki jih kajpada mora odeti v šaljive okraske, a je vseeno jasno, da do dotične 'tarče' goji simpatično mero naklonjenosti. Tako je bilo denimo minuli konec tedna, ko je na družabnem omrežju obelodanil, kako vesel je, da je v njegovo življenje stopil legendarni igralec Janez Hočevar – Rifle, ki je v petek slavil častitljivih 79. let.

"Srečen sem! Srečen, da je v moj lajf vstopilo toliko krasnih ljudi. In skozi ena vrata je vstopil tudi on. Eden od najkrasnejših! Ljudina. Pri svojih 317 letih mlajši kot jaz pri 22tih. Bolj nor, bolj duhovit in bolj ješč od najboljših. Vse najboljše, ljubi Janez!" Je Lado zapisal na družabnem omrežju in tako voščil ljubemu soigralcu, ki pa na Instagramu pravzaprav nima računa. No, verjamemo, da mu je Lado kakšno hudomušno zabelil tudi po kakšni drugi poti …

prejšnji članek
Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje
Svet slavnih
Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje
naslednji članek
Tadej Pišek v nedeljo zapustil vlogo igralca
Svet slavnih
Tadej Pišek v nedeljo zapustil vlogo igralca