polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Lado Bizovičar se je iskreno raznežil
| V.M.

Lado Bizovičar se je iskreno raznežil

Lado, M24

Hmmmm, takšnega pa skorajda ne poznamo ...

'Resnega' Lada si je nekako kar težko predstavljati, kajne? Vedno ima namreč na zalogi kakšno hudomušno, ki jo okoli ovinka začinjeno servira, nato pa se sam pri sebi v brk hahlja od ugodja, ker mu je zopet uspelo izzvati zvoke krohotajoče se dvorane.

Ampak včasih, se v njegovem humorju skrivajo tudi pristna čustva, ki jih kajpada mora odeti v šaljive okraske, a je vseeno jasno, da do dotične 'tarče' goji simpatično mero naklonjenosti. Tako je bilo denimo minuli konec tedna, ko je na družabnem omrežju obelodanil, kako vesel je, da je v njegovo življenje stopil legendarni igralec Janez Hočevar – Rifle, ki je v petek slavil častitljivih 79. let.

"Srečen sem! Srečen, da je v moj lajf vstopilo toliko krasnih ljudi. In skozi ena vrata je vstopil tudi on. Eden od najkrasnejših! Ljudina. Pri svojih 317 letih mlajši kot jaz pri 22tih. Bolj nor, bolj duhovit in bolj ješč od najboljših. Vse najboljše, ljubi Janez!" Je Lado zapisal na družabnem omrežju in tako voščil ljubemu soigralcu, ki pa na Instagramu pravzaprav nima računa. No, verjamemo, da mu je Lado kakšno hudomušno zabelil tudi po kakšni drugi poti …