moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

Usodno vino Svet24.si

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila ...

sodniki_stopnisce_2019-1569591640 Reporter.si

Ekskluzivno! Ustavno sodišče odločilo proti ...

slovenska vojska, meja, patrulje, vojaki Svet24.si

Potrdili predlog za podelitev izjemnih pooblastil ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

TBLS3_Cristian Baranasic_FullFigure Njena.si

Zmagovalec shujševalnega šova v bolečinah in ...

Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje
| V.M.

Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje

Tajči, Facebook

Za hrvaško pevko Tajči je sprehod po spominih še vedno zelo boleč. Praznina ob izgubi moža ne bo nikoli izzvenela, se pa zaveda, bi si Matthew želel, da nadaljuje s svojim življenjem.

Medtem ko je v mesecu januarju družabna omrežja preplavil viralen izziv 10 year chalenge, tekom katerega so uporabniki pokazali, kako so se v desetletju spremenili, se je Tatiana Cameron – Tajči dotaknila druge plati sprememb, ki jih s seboj prinaša življenje. Mnogi so namreč v minulih letih izgubili ljubljene člane družine, na kar opominjajo tudi sveže družinske fotografije.

"Vsi, ki ste v minulih desetih letih izgubili zakonskega partnerja … ne klonite! Seveda, praznina, ki so jo pustili za seboj je boleča in nikoli si ne bomo prenehali želeti, da bi bili še vedno ob nas, tako kot na številnih družinskih slikah. Ampak naši dragi bi si želeli, da nam spomin nanje in vse kar so nam dali, služi kot moč in ne žalost. Mojemu soprogu Matthewu je bila všeč Tolkienova misel: 'Niso vsi, ki tavajo izgubljeni.' Popeljal nas je na izjemne izlete in potovanja. Medtem ko nadaljujemo življenje po tej poti, on za vedno ostaja z nami …" je na družabnem omrežju zapisala Tatiana, ki se je od moža poslovila pred dvema letoma.