meghan markle, kraljica elizabeta II Svet24.si

Elizabeta II. noče slišati o princu Harryju in ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

predvidevanje, torek 24.9.2019 Svet24.si

Ohladitev blizu, na obzorju pa že nov preobrat

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

gregor horvat prej potem Njena.si

Loser Gregor na skrivaj izklesal telo!

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje
| V.M.

Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje

Tajči, Facebook

Za hrvaško pevko Tajči je sprehod po spominih še vedno zelo boleč. Praznina ob izgubi moža ne bo nikoli izzvenela, se pa zaveda, bi si Matthew želel, da nadaljuje s svojim življenjem.

Medtem ko je v mesecu januarju družabna omrežja preplavil viralen izziv 10 year chalenge, tekom katerega so uporabniki pokazali, kako so se v desetletju spremenili, se je Tatiana Cameron – Tajči dotaknila druge plati sprememb, ki jih s seboj prinaša življenje. Mnogi so namreč v minulih letih izgubili ljubljene člane družine, na kar opominjajo tudi sveže družinske fotografije.

"Vsi, ki ste v minulih desetih letih izgubili zakonskega partnerja … ne klonite! Seveda, praznina, ki so jo pustili za seboj je boleča in nikoli si ne bomo prenehali želeti, da bi bili še vedno ob nas, tako kot na številnih družinskih slikah. Ampak naši dragi bi si želeli, da nam spomin nanje in vse kar so nam dali, služi kot moč in ne žalost. Mojemu soprogu Matthewu je bila všeč Tolkienova misel: 'Niso vsi, ki tavajo izgubljeni.' Popeljal nas je na izjemne izlete in potovanja. Medtem ko nadaljujemo življenje po tej poti, on za vedno ostaja z nami …" je na družabnem omrežju zapisala Tatiana, ki se je od moža poslovila pred dvema letoma.