njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tajči po smrti moža pogumno nadaljuje življenje

4. 2. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
Tajči - foto 2

Tajči foto: Facebook

Za hrvaško pevko Tajči je sprehod po spominih še vedno zelo boleč. Praznina ob izgubi moža ne bo nikoli izzvenela, se pa zaveda, bi si Matthew želel, da nadaljuje s svojim življenjem.

Medtem ko je v mesecu januarju družabna omrežja preplavil viralen izziv 10 year chalenge, tekom katerega so uporabniki pokazali, kako so se v desetletju spremenili, se je Tatiana Cameron – Tajči dotaknila druge plati sprememb, ki jih s seboj prinaša življenje. Mnogi so namreč v minulih letih izgubili ljubljene člane družine, na kar opominjajo tudi sveže družinske fotografije.

"Vsi, ki ste v minulih desetih letih izgubili zakonskega partnerja … ne klonite! Seveda, praznina, ki so jo pustili za seboj je boleča in nikoli si ne bomo prenehali želeti, da bi bili še vedno ob nas, tako kot na številnih družinskih slikah. Ampak naši dragi bi si želeli, da nam spomin nanje in vse kar so nam dali, služi kot moč in ne žalost. Mojemu soprogu Matthewu je bila všeč Tolkienova misel: 'Niso vsi, ki tavajo izgubljeni.' Popeljal nas je na izjemne izlete in potovanja. Medtem ko nadaljujemo življenje po tej poti, on za vedno ostaja z nami …" je na družabnem omrežju zapisala Tatiana, ki se je od moža poslovila pred dvema letoma.

prejšnji članek
HOROSKOP: Uspeh bo na strani pogumnih
Horoskop
HOROSKOP: Uspeh bo na strani pogumnih
naslednji članek
Lado Bizovičar se je iskreno raznežil
Svet slavnih
Lado Bizovičar se je iskreno raznežil

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.