stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lindsay Lohan sanjari o Miley Cyrus

6. 2. 2019; 06.00
Avtor: T. J.
lindsay lohan

Lindsay si želi, da bi Miley nastopila v njenem nočnem klubu na grškem otoku Mikonos. foto: Profimedia

Lindsay Lohan močno upa, da ji bo Miley Cyrus izpolnila srčno željo.

Znano je, da ima igralka, pevka, modna oblikovalka in poslovna ženska Lindsay Lohan trenutno polne roke dela z ustvarjanjem MTV-jevega resničnostnega šova Lindsay Lohan's Beach Club. V njem 32-letna zvezdnica dokumentira odprtje svojega nočnega kluba na grškem otoku Mikonos. Ker želi, da bi se o njenem najnovejšem poslovnem podvigu še dolgo govorilo, sanjari o tem, da bi v njem nastopila glasbenica in igralka Miley Cyrus. »Zelo jo imam rada. Vedno me je podpirala, zato bi bilo čudovito, če bi jo imela tudi zdaj ob sebi. To bi bila velika čast in zelo bi ji bila hvaležna. Poznava se že celo večnost, rada jo imam in tudi moja sestra jo ima rada, zato bi bila to res kul stvar,« je za revijo People povedala nekdanja otroška zvezdnica. Možnost, da se ji bo želja uresničila, vsekakor obstaja. Ko je neki uporabnik Instagrama pred nedavnim kritiziral Lindsayjin resničnostni šov, se ji je Miley namreč postavila v bran in pohvalila njen projekt: »Laži! To je absolutno najboljši šov!« Mimogrede, Lindsay bi z resničnostnim šovom rada na novo zagnala svojo kariero, se znebila slovesa težavne zvezdnice, ki jo spremlja že več kot 15 let, in se predstavila kot sposobna podjetnica.

Glede na to, da je Miley navdušena nad šovom svoje prijateljice, obstaja možnost, da ji bo uresničila željo in nastopila v njenem klubu.

Glede na to, da je Miley navdušena nad šovom svoje prijateljice, obstaja možnost, da ji bo uresničila željo in nastopila v njenem klubu. foto: Profimedia

prejšnji članek
Razočarana Meghan navezala stik z očetom
Svet slavnih
Razočarana Meghan navezala stik z očetom
naslednji članek
Affleck še ni pozabil nekdanje ljubezni
Svet slavnih
Affleck še ni pozabil nekdanje ljubezni