stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prenehala jesti hitro hrano in shujšala 82 kilogramov!

6. 2. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
Alysha McNair

Alysha McNair: PREJ in POTEM foto: Profimedia

Kanadčanka Alysha McNair je zaradi prenajedanja s hitro prehrano pošteno ogrozila svoje zdravje. Da je postalo njeno stanje resno, je ugotovila pri 171 kilogramih …

Alysha McNair je dokazala, da je mogoče s strogo disciplino in vztrajnostjo doseči neverjetne rezultate. Opustila je namreč nezdrave prehranjevalne navade in s trdim delom na sebi shujšala za osupljivih 82 kilogramov.

21-letnica je bila pred leti velika ljubiteljica hitre hrane. Za en obrok je obiskala tudi po pet različnih restavracij in tako denimo samo s kosilom v telo vnesla tudi po 4000 kalorij. Zaradi obilnega prenajedanja je nosila konfekcisjko številko XXXXL, da njena teža ogroža njeno življenje, pa je spoznala pri 17-ih letih, ko se je, kot pravi sama, skoraj zadušila z gazirano pijačo.

Ko ji je postalo jasno, da ima na voljo le dve možnosti, umreti ali pa se spremeniti, je izbrala slednje. Povsem je opustila nezdrave prehranjevalne navade, se držala stroge diete in svoje telo spravila v pogon. Sprva s sprehodi, nato pa treningi v fitnesu. Poročila utrinkov dolgotrajnega procesa izgube kilogramov je mladenka objavljala na družabnem omrežju, kjer je prejela veliko podpore prijateljev in sledilcev, ki se tudi sami soočajo s prekomerno težo. "Še nikoli se nisem počutila bolje kot se počutim sedaj!"

prejšnji članek
Kaj se zgodi, če pijete onesnaženo vodo?
Zdravje
Kaj se zgodi, če pijete onesnaženo vodo?
naslednji članek
Natalija Verboten objemala mladeniča
Svet slavnih
Natalija Verboten objemala mladeniča