Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Anna Paynich se je zaljubila v prijatelja
| V.M.

Anna Paynich se je zaljubila v prijatelja

Anna Paynich, POP TV

Ljubezen je našla v sorodni duši, prijatelju, ki ji je stal ob strani, ki jo dopolnjuje na vseh ravneh in se odlično razume z njeno ljubo hčerko.

Minulo leto je bilo za Anno Paynich sila pestro. Sodelovala je v dveh resničnostnih šovih, kar ji je poleg edinstvenih izkušenj ponudilo tudi možnost osebnostnega razvoja. In prav med odkrivanjem same sebe, jo je na poti spremljal prijatelj, s katerim sta skoraj nezavedno spletla trdne vezi, ki so prerasle v pravo ljubezen.

Prijatelja, ki je v njej prebudil nova obzorja, Anna ljubkovalno imenuje Šiva, pomen za izbor pa se kakopak skriva v božanstvu. Šiva in Šakti sta namreč hinduistični par, ki poosebljata brezpogojno ljubezen.

Sveže zaljubljeni parček se sicer pozna že eno leto, sprva sta se družila zgolj prijateljsko, kasneje pa so njuno prijateljevanje prepletle ljubezenske energije, Anna je namreč začutila, da si še z nikomer ni bila tako blizu, da bi tako jasno razumel njeno bistvo in je ne želel spreminjati.

"Po Kmetiji sva začela bolj intenzivno meditirati in izvajati jogo, trenirala sva, tekla, se ukvarjala s športom in ves čas družila. Drug od drugega sva se začela ogromno učiti, potem sva še naredila par delavnic skupaj, sva se tako povezala, da si dejansko nisem še nikoli bila z nikomer tako blizu. Za vsako stvar, ki jo opazi na meni, se mu zahvalim in vzamem kot dobronamerno, ker si želim izboljšati. Prej tega ni bilo, vedno sem se upirala," je za POP TV smeje se pojasnila svetlolaska, ki je presrečna tudi zato, ker se partner odlično razume z njeno hčerko Anayo.

Anna Paynich na meji vročega poželenja