stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšne kandidate ne sprejmejo v šov The Biggest Loser Slovenija?

7. 2. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
tbls sov

Prva sezona šova foto: Planet TV

V šov The Biggest Loser Slovenija se prijavljajo kandidati z raznoliko telesno težo. Pa obstajajo omejitve glede zgornje in spodnje meje kilogramov? Odgovor vas bo nemara presenetil …

V času odprtih prijav na tretjo sezono šova The Biggest Loser Slovenija smo zasledili zanimanja posameznikov na temo kriterijev sprejema v vrste novih tekmovalcev. Vprašanja so se gibala zlasti okoli teže oz. okvirne zgornje in spodnje meje za možnost sodelovanja.

Je denimo kandidat s težo 230 kilogramov pretežak, tisti z 90 kilogrami pa predstavljajo premajhen izziv za tovrsten šov? Za oris naj omenimo, da je v prvi sezoni tekmovanja največ tehtal Aleš Hrvatin s 194 kilogrami, najmanj pa je zabeležila Indira Ekić, ki je ob vstopu v šov tehtala skoraj 103 kilograma.

Da bi razjasnili dvome, smo se po odgovore obrnili na Planet TV, kjer so nam pojasnili, da za prijavo v šov nimajo začrtane nikakršne spodnje ali zgornje meje teže. "Idealnega kandidata za sodelovanje v šovu ne določa samo teža. Poleg ustreznosti za sam format resničnostne oddaje mora kandidat predvsem uspešno opraviti vse zdravniške preglede. Kljub prekomerni teži morajo biti namreč tekmovalci v dovolj dobrem zdravstvenem stanju, da lahko tako fizično kot psihično prenesejo napore izgubljanja teže skozi fizično vadb," so povedali v službi za odnose z javnostmi na Planet TV in dodali, da so se prijave na letošnjo sezono šova že zaključile.

prejšnji članek
Lara Komar presenetila z razgaljeno fotografijo
Svet slavnih
Lara Komar presenetila z razgaljeno fotografijo
naslednji članek
Burakovo soprogo hospitalizirali, oboževalci molijo za srečen razplet
Zdravje
Burakovo soprogo hospitalizirali, oboževalci molijo za srečen razplet