Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

lunin mrk Petisvet.si

ANDREJA NOVAK: HOROSKOP OD 16. 7. DO 21.7. 2019

naslovka Svet24.si

Neurja pustošijo! Ali ste v kampu sploh ...

ingrid 1 Svet24.si

Sovrstniki so Ingrid radi poniževali

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

Rok v novi sezoni povsem drugačen
| V.M.

Rok v novi sezoni povsem drugačen

Tadej Pišek, Mare Vavpotič/M24

Ustvarjalci serije Reka ljubezni so namignili, da se bo lik Roka Slaka v seriji spet spremenil. Vloga vedno znova preseneča tudi igralca Tadeja Piška. Bo kos prihajajočim izzivom?

Ko se je na malih ekranih odvil poslednji kader tretje sezone Reke ljubezni, so gledalci globoko pogoltnili slino. No, tudi Irena jo je, ob pogledu na vroče poljube Roka in Valentine pa je ostala tudi brez sape. Novopečenega očka bomo tako ob prehodu v novo sezono spoznavali v novi luči, ki pa, kot kaže, ni ravno najbolj povšeči niti igralcu Tadeju.

"Nova sezona, novi izzivi. Če se je v tretji sezoni lik Rok dodobra zasidral v meni z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, se v četrti sezoni znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje. Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami. Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono."

Še ne veste, kdaj bo na sporedu 4. sezona? Preverite TUKAJ.