Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

Rok v novi sezoni povsem drugačen
| V.M.

Rok v novi sezoni povsem drugačen

Tadej Pišek, Mare Vavpotič/M24

Ustvarjalci serije Reka ljubezni so namignili, da se bo lik Roka Slaka v seriji spet spremenil. Vloga vedno znova preseneča tudi igralca Tadeja Piška. Bo kos prihajajočim izzivom?

Ko se je na malih ekranih odvil poslednji kader tretje sezone Reke ljubezni, so gledalci globoko pogoltnili slino. No, tudi Irena jo je, ob pogledu na vroče poljube Roka in Valentine pa je ostala tudi brez sape. Novopečenega očka bomo tako ob prehodu v novo sezono spoznavali v novi luči, ki pa, kot kaže, ni ravno najbolj povšeči niti igralcu Tadeju.

"Nova sezona, novi izzivi. Če se je v tretji sezoni lik Rok dodobra zasidral v meni z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, se v četrti sezoni znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje. Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami. Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono."

Še ne veste, kdaj bo na sporedu 4. sezona? Preverite TUKAJ.