golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

Asteroid Apofis Svet24.si

Letel bo bližje nam kot Luni, Nasa svari pred ...

schafer-dog-3835118_1920 Petisvet.si

Tako pes opravi z osebo, ki je slaba do vas!

madeira, avtobusna nesreča2 Svet24.si

FOTO: Avtobus s turisti zdrsnil s ceste in pristal...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Jan Plestenjak (3) Njena.si

Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

Rok v novi sezoni povsem drugačen
| V.M.

Rok v novi sezoni povsem drugačen

Tadej Pišek, Mare Vavpotič/M24

Ustvarjalci serije Reka ljubezni so namignili, da se bo lik Roka Slaka v seriji spet spremenil. Vloga vedno znova preseneča tudi igralca Tadeja Piška. Bo kos prihajajočim izzivom?

Ko se je na malih ekranih odvil poslednji kader tretje sezone Reke ljubezni, so gledalci globoko pogoltnili slino. No, tudi Irena jo je, ob pogledu na vroče poljube Roka in Valentine pa je ostala tudi brez sape. Novopečenega očka bomo tako ob prehodu v novo sezono spoznavali v novi luči, ki pa, kot kaže, ni ravno najbolj povšeči niti igralcu Tadeju.

"Nova sezona, novi izzivi. Če se je v tretji sezoni lik Rok dodobra zasidral v meni z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, se v četrti sezoni znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje. Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami. Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono."

Še ne veste, kdaj bo na sporedu 4. sezona? Preverite TUKAJ.