mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rok v novi sezoni povsem drugačen

10. 2. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
004mv

Tadej Pišek foto: Mare Vavpotič/M24

Ustvarjalci serije Reka ljubezni so namignili, da se bo lik Roka Slaka v seriji spet spremenil. Vloga vedno znova preseneča tudi igralca Tadeja Piška. Bo kos prihajajočim izzivom?

Ko se je na malih ekranih odvil poslednji kader tretje sezone Reke ljubezni, so gledalci globoko pogoltnili slino. No, tudi Irena jo je, ob pogledu na vroče poljube Roka in Valentine pa je ostala tudi brez sape. Novopečenega očka bomo tako ob prehodu v novo sezono spoznavali v novi luči, ki pa, kot kaže, ni ravno najbolj povšeči niti igralcu Tadeju.

"Nova sezona, novi izzivi. Če se je v tretji sezoni lik Rok dodobra zasidral v meni z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, se v četrti sezoni znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje. Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami. Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono."

Še ne veste, kdaj bo na sporedu 4. sezona? Preverite TUKAJ.

prejšnji članek
Predstavili glasbeno zgodbo šova Ljubezen po domače
Resničnostni šovi
Predstavili glasbeno zgodbo šova Ljubezen po domače
naslednji članek
Dnevni horoskop: Umaknite se sporom
Horoskop
Dnevni horoskop: Umaknite se sporom