anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

mihael žmahar Petisvet.si

Mihael Žmahar: "Oddamo 5 let starega otroka ...

vlak, policija, policijski pes, iskanje Svet24.si

Slovenska policija poudarja, da pri prijetju ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

To je Tanja Ribič delala med snemalnimi odmori
| V.M.

To je Tanja Ribič delala med snemalnimi odmori

Tanja Ribič je z možem Brankom, osebni arhiv, Mediaspeed

Le kdo ne pozna priljubljenega filma Traktor, ljubezen in rock'n'roll v katerem sta blestela zakonca Đurić-Ribič? No, zagotovo pa niste vedeli, kaj se je dogajalo med odmori snemanja legendarnega filma …

Komično dramski film Traktor, ljubezen in rock'n'roll je luč sveta gledal leta 2008, tedaj so ga premierno zavrteli na Festivalu slovenskega filma, širša javnost pa si ga je ogledala šele tri leta kasneje. Zaradi pravnih sporov so namreč film zapečatili vse do leta 2011.

V teh dneh ste si ga lahko zopet ogledali na malih ekranih, kar je prišlo na uho tudi Tanji Ribič. Ob tem se je nostalgično potopila v spomine in sledilcem na družabnem omrežju razkrila, da jo je na snemanju spremljala tudi mlajša hči Ela, ki je na svet privekala aprila 2005. 

Medtem ko je skupaj s filmsko ekipo poustvarjala zgodbo iz romana Vankoštanc Ferija Lainščka, je tako opravljala tudi najpomembnejšo življenjsko vlogo. Med odmori se je namreč posvečala svoji malčici – Ela se je namreč v tistem obdobju še dojila. "Baje je bil Traktor ljubezen in R’nR’ spet na TV. Kdo ga še ni videl? Meni je zelo ljub. Spomni me na Prekmurje, naše tamkajšnje bivanje, kako smo se učili gučati, kako sem med pavzicami dojila mojo Eliko ..."