anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

mihael žmahar Petisvet.si

Mihael Žmahar: "Oddamo 5 let starega otroka ...

vlak, policija, policijski pes, iskanje Svet24.si

Slovenska policija poudarja, da pri prijetju ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Jure Godler na snemanju planil v jok!
| V.M.

Jure Godler na snemanju planil v jok!

Jure Godler, Planet TV

Med snemanjem promocijskega videospota je bilo sila pestro. Ne le, da je Jure Godler iskreno zajokal, premeteno je odgovoril tudi na provokativno vprašanje novinarke, ki ga je pobarala, ali kdaj krade šale …

Na snemanju promocijskega videospota za novo sezono oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem se je odvil klepet z novinarko Planet TV-ja, ki je Jureta med drugim presenetila z manj prijetnim vprašanjem. Vas zanima, kako se je odrezal?

No, zagotovo prisotnim ni bilo dolgčas. Godler je med snemanjem celo zajokal. Pa so bile to prave solze? "Solze so bile prave. Zavrteli so mi en odlomek iz turške telenovele … in ker sem človek z velikim srcem, se me včasih tudi kaj dotakne. Sem sentimentalen ja, mogoče sem malo jokal," je v svojem dramatičnem tonu pojasnil Jure, ki ga je v nadaljevanju novinarka pod rebra sunila z vprašanjem ali je kdaj gledalcem postregel z ukradeno šalo.

"Vse. Praktično vse. Mi imamo ene stare knjige Slovenske pratike, mislim da iz Prešernovih časov in tam so te šale o Bavčarju, o Janši, o Kučanu, Jankoviču … to je bilo že takrat in. To vse prepišemo, le malo spremenimo, da se ne prepozna," se je zahahljal Jure, nato pa resno dodal, da se šali in da tega seveda ne počnejo.