golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

Asteroid Apofis Svet24.si

Letel bo bližje nam kot Luni, Nasa svari pred ...

schafer-dog-3835118_1920 Petisvet.si

Tako pes prepozna osebo, ki vam hoče slabo!

madeira, avtobusna nesreča2 Svet24.si

FOTO: Avtobus s turisti zdrsnil s ceste in pristal...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Jan Plestenjak (3) Njena.si

Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

Jure Godler na snemanju planil v jok!
| V.M.

Jure Godler na snemanju planil v jok!

Jure Godler, Planet TV

Med snemanjem promocijskega videospota je bilo sila pestro. Ne le, da je Jure Godler iskreno zajokal, premeteno je odgovoril tudi na provokativno vprašanje novinarke, ki ga je pobarala, ali kdaj krade šale …

Na snemanju promocijskega videospota za novo sezono oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem se je odvil klepet z novinarko Planet TV-ja, ki je Jureta med drugim presenetila z manj prijetnim vprašanjem. Vas zanima, kako se je odrezal?

No, zagotovo prisotnim ni bilo dolgčas. Godler je med snemanjem celo zajokal. Pa so bile to prave solze? "Solze so bile prave. Zavrteli so mi en odlomek iz turške telenovele … in ker sem človek z velikim srcem, se me včasih tudi kaj dotakne. Sem sentimentalen ja, mogoče sem malo jokal," je v svojem dramatičnem tonu pojasnil Jure, ki ga je v nadaljevanju novinarka pod rebra sunila z vprašanjem ali je kdaj gledalcem postregel z ukradeno šalo.

"Vse. Praktično vse. Mi imamo ene stare knjige Slovenske pratike, mislim da iz Prešernovih časov in tam so te šale o Bavčarju, o Janši, o Kučanu, Jankoviču … to je bilo že takrat in. To vse prepišemo, le malo spremenimo, da se ne prepozna," se je zahahljal Jure, nato pa resno dodal, da se šali in da tega seveda ne počnejo.