nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleš prigaral mišice, sedaj gre na operacijo

15. 2. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
aleš

Aleš se lahko pohvali z izjemnimi dosežki. foto: Osebni arhiv

Aleš Lujko Hrvatin je pred velikim operativnim posegom, ki hkrati predstavlja uresničitev želje, po kateri hrepeni že dalj časa. Kot boste opazili, je v zadnjem obdobju prigaral opazno vizualno spremembo ...

Cenjeni tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija Aleš Lujko Hrvatin se nahaja v obdobju življenja, ko bo poplačan ves trud, ki ga je na svoji poti nanizal v letu in pol. Z jekleno voljo je namreč več kot prepolovil svojo težo, pri čemer pa mu je ostalo zelo veliko odvečne kože.

Aleš pred vstopom v šov foto: Planet TV

Da bi se odpravil na lepotni poseg, kjer bi mu odvečno kožo okoli trebuha in prsi odstranili, je bila že nekaj časa njegova velika želja. Sprva je kazalo, da se mu bo slednja uresničila spomladi, sedaj pa so se, kot nam je zaupal, dogovorili, da bodo operacijo izvedli jeseni.

Pohvali se lahko z mišicami

Se je pa zaradi priprav na operacijo zelo spremenil Alešov prehrambeni načrt. Lotil se je namreč oblikovanja telesa, pri čemer stremi k temu, da izgublja maščobo in pridobiva mišično maso. V zadnje pol leta je denimo pridobil kar 12 kilogramov mišične mase, kar se kakopak odlično pozna na njegovi čvrsti podobi.

Za njim je dolga pot ...

Za njim je dolga pot ... foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Zaprosil jo je na Valentinovo
Svet slavnih
Zaprosil jo je na Valentinovo
naslednji članek
Dnevni horoskop: Čakajo vas stroški
Horoskop
Dnevni horoskop: Čakajo vas stroški