nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj je delal Jure Godler z lepoticami na jahti?!

15. 2. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
jure godler

Jure Godler foto: Planet TV

Simpatični voditelj Jure Godler ima bujno domišljijo. Ob misli na romantične zmenke kar prekipeva od zanimivih idej. Vas zanima, kaj z dekleti počne na praznik zaljubljencev?

No sinoči, torej na Valentinov večer, voditelj zaradi vodenja oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem ni romantično oplemenitil konec dneva, je pa po svojih pričevanjih sicer precej domiseln pri snovanju presenečenj.

Kako v resnici razvaja srčne izbranke ni znano, če pa verjamete njegovim šaljivim odgovorom, je nemara vse skupaj videti kot prizor iz kakšne ameriške komedije. Tole je namreč navrgel novinarki Planet TV-ja: "Ponavadi najamem jahto in pridružijo se mi dekleta z vseh vetrov. Najprej nazdravljamo z zelo drago penino, potem pa igramo šah do jutranjih ur."

Hmmm, zanimivo, kako pa večer preživi kadar je v družbi zgolj ene izbranke? Spet se boste zahahljali, saj Jure pravi, da rad srčno izbranko preseneti z vampi in kakšnim darilcem. Najbolj posebno Valentinovo darilo doslej je bilo denimo izbrano povsem v njegovem slogu: "DVD-zbirka petih sezon Ta teden z Juretom Godlerjem, v zameno pa sem dobil šilček,'' je resno pokimal Jure.

No, nemara je Jure že sam po sebi najlepše darilo, saj zna poskrbeti za obilje smeha in dobre volje.

prejšnji članek
Od zaljubljenosti se mu meša
Svet slavnih
Od zaljubljenosti se mu meša
naslednji članek
Uradno: Ona bo vodila šov The Biggest Loser
Svet slavnih
Uradno: Ona bo vodila šov The Biggest Loser