kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Kovačič razkril vzrok debelosti tekmovalcev

19. 2. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
Njena.si
Bi verjeli, da je prav vse tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija do prekomerne teže privedlo neustrezno soočanje z življenjskimi težavami?

Nemalo ljudi se sooča s prekomerno telesno težo. Slavni osebni trener Jan Kovačič je pri svojem delu prišel do spoznanja, da mnogi prelagajo odgovornost na druge.

"Treba je biti nekoliko samokritičen, si priznati, da imaš težavo in da se je treba posvečati samemu sebi, ob tem pa pogledati, kaj je vzrok, zakaj si tam, kjer si. Kaj te je pripeljalo do tega? Ne smemo samo prelagati odgovornosti na druge, ampak si priznati določene stvari, kar je že velik korak naprej," je pojasnil za Planet TV in v nadaljevanju razkril, da je bilo vsem dosedanjim tekmovalcem šova The Biggest Loser Slovenija skupno to, da so dopustili, da jih je neka težava pripeljala do čezmerne telesne teže.

"Le da so razlogi za to različni. Nekatere je do tega pripeljala služba, nekatere partner, morda smrt v družini, neke večje travme. A vse je to pripeljalo do tega, da so rešitev našli v hrani."

Tih deževen dan: Takšen je danes pevec

prejšnji članek
Kaj bremeni Nušo Derenda?
Svet slavnih
Kaj bremeni Nušo Derenda?
naslednji članek
Pripelji prijateljico in skupaj premagajta življenjski izziv
Zdravje
Pripelji prijateljico in skupaj premagajta življenjski izziv