Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Lendero razkrila, zakaj ni mogla iz trpečega razmerja

26. 2. 2019; 07.45
Avtor: K.M.
Koncert za Viljema Julijana

Nejc Jelen, Tanja Vidic Goršak, Saša Lendero foto: T.V.

Čeprav je priljubljena pevka že vrsto let srečna v objemu Mihe Hercoga, s katerim imata hčer Ario, pa njeno ljubezensko življenje ni bilo vedno tako zelo sanjsko. Preverite, kaj nam je zaupala.

Saša Lendero bo kot voditeljica sodelovala v novi sezoni šova o hujšanju, The Biggest Loser Slovenija. Ob tem se ji zdi pomembno, da ima do ljudi, ki imajo težave s hrano, razumevanje in empatijo. "Da tudi razumeš, da je zasvojenost s hrano dejansko zasvojenost in da je to ena od zelo močnih odvisnosti," nam je zaupala Saša.

Ob tem pravi, da sama zasvojenosti s hrano ni doživela, je pa doživela drugačno obliko le-te. "V življenju sem doživela odvisnost od odnosa. Čeprav je bil ta popolnoma nefunkcionalen, uničevalen, ponižujoč, slab v vseh ozirih, več kot osem let nisem mogla iz njega. Nisem zmogla iz njega," razkriva priljubljena pevka, ki je svojo uteho našla tudi v glasbi. O njem je namreč govorila v svojem hitu Ne grem na kolena, pred kratkim pa je zgodbo zlila tudi v novi pesem Ruska Richija Zlomljena, za katero je napisala besedilo. "Glasba je neke vrste čiščenje, ko neke stvari izrečeš, jim zmanjšaš težo."

prejšnji članek
Burak z ženo ujet pred bolnišnico
Svet slavnih
Burak z ženo ujet pred bolnišnico
naslednji članek
Novi Loserji v šov tudi zaradi slave
Svet slavnih
Novi Loserji v šov tudi zaradi slave