Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Katie Holmes zamenjal z drugo igralko?

27. 2. 2019; 10.00
Avtor: T. J.
katie in jamie

Jamie in Katie sicer nikoli nista uradno potrdila razmerja, a je bilo precej očitno, da sta par. foto: Profimedia

Jamieja Foxxa, ki naj bi ljubil Katie Holmes, so na neki zabavi videli z drugo žensko.

Od leta 2013 se širijo zelo trdovratne govorice, da sta igralca Jamie Foxx in Katie Holmes par. Razmerja nihče od njiju ni potrdil, a vsekakor obstajajo indici, da imata romantično razmerje. Med drugim so ju julija lani zasačili med poljubljanjem v Malibuju, približno pol leta pozneje pa sta si nežnosti izmenjevala še v Miamiju. To vsekakor govori v prid tistim, ki trdijo, da 40-letna nekdanja žena Toma Cruisea ljubi 11 let starejšega kolega, ki pa je pred nedavnim poskrbel za šušljanja o tem, da s Katie nista več par. Zvezdnika vesterna Django brez okovov so namreč videli z drugo žensko. Ekskluzivne zabave v glamuroznem losangeleškem hotelu Chateau Marmont, ki sta jo po podelitvi oskarjev organizirala Beyoncé in Jay-Z, se je udeležil s 33-letno Jessico Szohr. Gre za zvezdnico serije Opravljivka, s katero je Jamie posnel komedijo All-Star Weekend. Je med snemanjem morda preskočila iskrica? To bo verjetno pokazal čas, a dejstvo je, da je Jamie dobesedno nekaj ur pred omenjeno zabavo izjavil, da je samski. Zgodilo se je na nastopu, ki ga je imel na dobrodelnem nastopu na prireditvi Entertainment Studios Oscar Gala. »Jamie je ravno izvajal svoj šov, ko je skupina žensk vstala s svojih sedežev, da bi plesala z njim na odru. Takrat se je na ves glas zadrl, da je samski,« je razkril očividec. Kaj neki bo na vse to rekla Katie?!

Hollywoodski zvezdnik se zabave po podelitvi oskarjev ni udeležil s Katie, ampak z Jessico Szohr, junakinjo serije Opravljivka.

Hollywoodski zvezdnik se zabave po podelitvi oskarjev ni udeležil s Katie, ampak z Jessico Szohr, junakinjo serije Opravljivka. foto: Profimedia

prejšnji članek
Gremlini se vračajo
Svet slavnih
Gremlini se vračajo
naslednji članek
Robin Thicke je že tretjič postal očka
Svet slavnih
Robin Thicke je že tretjič postal očka