nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

GEBERIT PODARJA VSTOPNICE ZA SEJEM DOM

28. 2. 2019; 05.21
Avtor: K.M.
Geberitova moderna kopalnica2

Geberit foto: Promocijski material

OSVOJITE VSTOPNICE ZA SEJEM DOM IN SPOZNAJTE NAJNOVEJŠE KOPALNIŠKE TRENDE Z GEBERITOM

Razmišljate o prenovi kopalnice ali ste ravno v fazi gradnje in iščete sveže ideje ter strokovni nasvet? Potem je idealna priložnost, da med 5. in 10. marcem obiščete že 58. Sejem Dom na Gospodarskem razstavišču, kjer Geberit, vodilni inovator na področju sanitarne tehnike predstavlja najnovejše izdelke, ki bodo krojili prihodnost naših kopalnic. Če jih želite spoznati in pridobiti brezplačni strokovni nasvet, Geberit sedaj ekskluzivno podarja vstopnice trem srečnim nagrajencem.

Na največji specializirani mednarodni sejemski prireditvi graditeljstva v Sloveniji Geberit predstavlja pametne rešitve, ki bodo izboljšale kakovost vašega življenja. Med njimi so paradni izdelki kot je genialna straniščna školjka brez roba Geberit Rimfree® ali WC s prho Geberit AquaClean Tuma, elegantne aktivirne tipke za splakovanje, celoviti sistem Volex za talno ogrevanje z Wi-fi termostatom, breznivojske pršne površine in druge inovativne rešitve, ki bodo spremenile vašo kopalnico v moderno oazo dobrega počutja. Prav tako pa bo Geberit premierno na sejmu predstavil tudi novi DuoFresh modul, ki poskrbi za čist zrak brez neprijetnih vonjav.

Zato izkoristite to izjemno priložnost in sodelujte v nagradni igri z Geberitom ter osvojite tri brezplačne enodnevne vstopnice za vstop na kateri koli dan sejma.

Sodelovanje je preprosto – odgovorite na nagradno vprašanje:

Katero inovacijo bo Geberit premierno predstavil na Sejmu Dom?

Odgovor pošljite na njena@svet24.si

prejšnji članek
Potrjeno: Jude Law zaročen, poroka bo spomladi v Parizu
Svet slavnih
Potrjeno: Jude Law zaročen, poroka bo spomladi v Parizu
naslednji članek
Rami Malek v Bondu?
Svet slavnih
Rami Malek v Bondu?