zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lea Sirk o peklenskem februarju

4. 3. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
lea sirk bobo

Lea Sirk na Emi 2019. foto: Bobo

Vse kar se ji je zgodilo v zadnjih dveh mesecih se je odvijalo tako hitro, da je morala voziti pravi slalom, da se je končalo po njenih pričakovanjih.

Za priljubljeno pevko Leo Sirk sta sila pestra meseca. Sedaj, ko so se strasti umirile, je na družabnem omrežju strnila misli v zapis, tekom katerega je med drugim obudila spomin tudi na peklenski februar.

"V tem peklenskem februarju so me čakali pomembni nastopi, koncerti in velike preizkušnje. Mesec se je začel s pripravami na izdajo singla My moon in izbiranjem logotipa opice in lune, kjer ste mi pridno pomagali. Nato je sledilo snemanje videospota in premiera pesmi na Emi 2019. My moon je nekaj posebnega! Nastala je v igri ritmov in zvokov. Čisto spontano, medtem, ko se je zataknilo pri drugi pesmi in sem rabila pavzo od nje. Kar ratalo je in vedela sem, da bo drugačna. Na albumu nosi številko 6 in upam, da je tudi vam prirasla k srcu," je oboževalce nagovorila Lea, nato pa zajadrala na temo o odmevni Emi, kjer pa ni spregovorila o grenki plati preizkušenj.

"Tu bi lahko napisala roman, a mislim, da ni potrebe. Raje bom izpostavila samo najlepše in najbolj pomembne trenutke - tiste, ki so se zgodili med show programom. Letos sem zmagovalno "krono" predajala naprej in resnično sem želela pokazati vso hvaležnost in srečo, ki se je v tem letu zgodila. Meni je zmaga prinesla ogromno dobrega in lahko sem jo izkoristila za eno in edino - glasbo in koncertiranje. To je moje poslanstvo in hvaležna sem, da to lahko počnem. V svoji show točki sem predstavila Freedom, Hvala ne in My moon. Vse smo poskusili 'zapakirati' v pesem brez pavze ter prikazati preteklost, sedanjost in prihodnost. Ob tem je to vizijo profesionalno in edinstveno realiziral Miha Krušič, na odru so pa z menoj dihali najbolj hudi plesalci, kar jih poznam."

Lea je v nadaljevanju razkrila, kako stresna je bila sama izvedba nastopa. Med točko je namreč tekala v zaoderje, kjer sta jo čakala stilistka Maja Lazar in David Hojnik. Slednja sta poskrbela, da je imela za vsako pesem drugo obleko, kar je bilo ob odštevanju sekund sila napeto. "Srce je močno nabijalo, na glas smo šteli sekunde, a je bilo vredno! Hvala, Boštjan Kovač, da si me tako lepo porihtal, da so bili tudi lasje in maska BP."

Celoten zapis si lahko preberete spodaj ...

prejšnji članek
Horoskop: Čas je za  drugačen pristop v ljubezenskih odnosih
Horoskop
Horoskop: Čas je za drugačen pristop v ljubezenskih odnosih
naslednji članek
Pred okužbami z virusi HPV se lahko učinkovito zaščitimo
Zdravje
Pred okužbami z virusi HPV se lahko učinkovito zaščitimo