benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi Nives Orešnik potrebuje motivacijo

5. 3. 2019; 01.30
Avtor: K.M.
Nives Orešnik in Anja Lopert

Nives Orešnik in Anja Lopert sta najboljši prijateljic, ki ena drugi dajeta potrebno spodbudo. foto: Promocijski material

Nives je kot trenerka večino časa v vlogi tistega, ki spodbuja, a priznava, da tudi sama velikokrat rabi dodatni boost.

Čisto vsi v svojem življenju potrebujemo dodatno energijo, ki nas motivira ali spodbudi k večji aktivnosti. To energijo pa največkrat dobimo s strani najboljše prijateljice, za katero lahko rečemo, da je pravi booster v posameznikovem življenju. Tudi osebna trenerka Nives Orešnik priznava, da kdaj pa kdaj potrebuje tak boost s strani osebe, ki ji vedno stoji ob strani. 

»Vsi potrebujemo prijatelje, ki nas spodbujajo. Kot trenerka sem večino časa jaz v vlogi tistega, ki priganja druge – svoje varovance motiviram, da zmorejo več, da lahko kaj naredijo hitreje, da vaje izvajajo pravilno. Včasih pa tudi jaz potrebujem motivacijo. Sem čisto normalen človek in kljub temu da šport obožujem in je del mene, del mojega življenja, pridejo trenutki, ko se mi preprosto ne ljubi. Takrat je moj booster najboljša prijateljica Anja, ki me spodbudi, da opravim vadbo,« je povedala vedno nasmejana Nives Orešnik. Prav zaradi podobne miselnosti, ki jo deli s priznano francosko znamko Vichy – spodbujanje drug drugega in negovanje prijateljstva – je postala ambasadorka linije Vichy Minéral 89. »Z zgodbo Booster Friend(ice) Forever se lahko poistovetim, poleg tega mi je pa seveda zelo všeč tudi sam izdelek Minéral 89 je dodala.

Nives v Anji najde svoj booster foto: Promocijski material

Zakaj ravno Anja?

Nives pravi, da imata z Anjo zelo podoben pogled na življenje, obe se veliko gibata, zdravo jesta, skupaj trenirata: »Namesto na žur greva raje zjutraj teč, občasno greva sicer radi skupaj po nakupih ampak še raje greva recimo v naravo. Ona je tista, ki me podpira in spodbuja, da se trudim, me boosta da premikam meje, hkrati pa zapolni moj prosti čas in me nenazadnje tudi pomirja.« 

Seveda pa tudi Nives Anji nudi enako oporo. »Nives je moj booster, ker vsako dnevno, ne glede na to, ali sva v telovadnici, ali ne, se ukvarjava s športom in ena drugo motivirava, kar pri njej zelo cenim in mi je pomembno, da se lahko z njo sprostim in naredim to, kar si želim,« nam je o njunem odnosu zaupala Anja.

Nives Orešnik in Anja Lopert foto: Promocijski material

Pomen dobrih prijateljskih odnosov

Podobno, kot je potrebno skrbeti za zdravo telo in dobre prijateljske odnose, je potrebno skrb izkazati tudi svoji koži, ki je vsak dan izpostavljena onesnaženju, stresu in utrujenosti. To se lahko odraža v nekoliko sivkasti polti in nenapeti koži, ki potrebuje vitamine, minerale in druge snovi, da ostaja zdrava in sijoča. Vse to, kar Anja Nives nudi v življenju, Minéral 89 nudi njeni koži – spodbuja njeno odpornost, jo krepi in ji nudi zdrav sijaj. Več o Minéral 89 si lahko preberete TUKAJ

»Prvi vtis o boosterju Minéral 89 je zelo pozitiven, všeč mi je njegova lahkotnost in tudi to, da se hitro vpije. Po nanosu pa je koža napeta, prožna in sijoča – videti je resnično zdrava. Ker sem precej vizualni tip človeka, mi je pomembno tudi to, da je booster v elegantni modri ombré steklenički, tako da povrhu vseh dobrih lastnosti za kožo še malo polepša mojo kopalnico,« je z nasmeškom na obrazu zaključila Nives.

Booster za svojo kožo Nives najde v Vichy Mineral 89 foto: Promocijski material

Nives in Anja sta posneli tudi videoposnetek o svojem prijateljstvu in motivaciji, ki jo Anja nudi Nives, takrat, ko jo ta resnično potrebuje.

Ogledate si ga lahko spodaj:

prejšnji članek
Slovenija v prvi tretjini evropskih držav v umrljivosti za rakom
Zdravje
Slovenija v prvi tretjini evropskih držav v umrljivosti za rakom
naslednji članek
Urban Vidmar presenetil s to potezo
Svet slavnih
Urban Vidmar presenetil s to potezo