pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miley je prvi poljub doživela z žensko

4. 3. 2019; 11.00
Avtor: T. J.
miley cyrus

Miley je razkrila, da se je prvič poljubila v srednji šoli, in sicer z dekletom, s katerim je imela razmerje. foto: Profimedia

Ko je govorila o svoji mladosti, ki jo je preživela v Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee, je Miley Cyrus razkrila sladko skrivnost.

»Prihajam z juga in tam sem tudi odraščala. Svoj prvi poljub sem v srednji šoli doživela z dekletom,« je glasbenica in igralka Miley Cyrus povedala v pogovoru z Michelle Visage v podkastu RuPaul: What's the Tee?. »Nihče v Nashvillu tega ni mogel razumeti, a imela sem razmerje z njo,« je pojasnila ekstrovertirana 26-letna zvezdnica, ki je še poudarila, da se že od nekdaj trudi zavzemati za pravice homoseksualcev. V omenjenem pogovoru je obudila tudi spomin na čase, ko je kot najstnica zaslovela v Disneyjevi seriji Hannah Montana. »Spadala sem med redke otroke pri Disneyju, ki jim je uspel veliki met in so takoj povedali, da bodo podpirali vse svoje istospolno usmerjene prijatelje. Tega nihče ni povedal tako zelo neposredno, zato je bilo to zame od nekdaj še posebno pomembno,« je med drugim dejala Miley, ki se za isti spol očitno ne zanima več, saj je od decembra lani poročena s svojim dolgoletnim partnerjem, avstralskim igralcem Liamom Hemsworthom.   

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Morali se boste soočiti
Horoskop
Dnevni horoskop: Morali se boste soočiti
naslednji članek
Spielberg proti Netflixu
Svet slavnih
Spielberg proti Netflixu