ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako lagodno živi Nika Urbas

6. 3. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
nika urbas

Nika Urbas Ambrožič foto: Profimedia

Nika Urbas rada dolgo spi, saj se tako pomladi.

Modna oblikovalka in žirantka šova Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas je sicer zelo disciplinirana, če je potrebno, je pripravljena na izzive že po nekaj urah spanca. A če ji urnik dopušča, si rada vzame čas za dolg spanec in mirna, sproščena jutra, brez stresa, hitenja in skrbi …

Niko bomo zopet spremljali v vlogi sodnice v šovu Zvezde plešejo. foto: Šimen Zupančič

"Včasih zlahka zapustim posteljo, ko je zunaj še temno. Tedaj opazujem sončni vzhod, prisluhnem petju ptic in preživljam kvaliteten čas v kopalnici, brez, da bi me skrbelo za urine kazalce ali karkoli drugega. A pogosteje kot je preživljanje takšnih juter, večere poprej delam pozno v noč, v posteljo odhajam ob drugi uri zjutraj, nato pa, takšna pač sem, berem knjigo še kakšne pol ure, običajno z masko na obrazu," je pojasnila na družabnem omrežju in ob tem dodala, da vedno vstane takrat, ko je to potrebno. "Običajno za bujenje niti ne potrebujem budilke, četudi to pomeni, da je za menoj zgolj nekaj ur spanca."

V kolikor vstajanje ni pogojeno z določenimi opravki, pa si Nika vzame zvrhano mero časa za počitek. Kot pravi, spi najmanj osem ur. "Tako se pomladim. Nič kaj ljubo mi ni jutranje hitenje, prav tako ne maram stresa, zato si rada vzamem čas kadarkoli je to mogoče. Trdno namreč verjamem, da je celoten dan odvisen od tega, v kakšno razpoloženje zdrsnemo ob jutrih."

prejšnji članek
Tamara Korošec deležna žaljivk in nespoštovanja
Resničnostni šovi
Tamara Korošec deležna žaljivk in nespoštovanja
naslednji članek
V shujševalnem šovu bo najbolj pogrešal cerkev in družino
Svet slavnih
V shujševalnem šovu bo najbolj pogrešal cerkev in družino