stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V shujševalnem šovu bo najbolj pogrešal cerkev in družino

6. 3. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
družina sebastjan

Družina Sebastjana Novaka foto: Planet TV

Sebastjan Novak je tekmovalec tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki je do sedaj pritegnil največ pozornosti.

Težko pričakovani shujševalni šov The Biggest Loser Slovenija se je vrnil na male zaslone. Tekom prvih predstavitev smo lahko spoznali tudi veliko družino Sebastjana Novaka, ki je že pred vstopom v slavno hišo presenetil z izjavo, da bo imel toliko otrok, kolikor jih bo Bog dal.

Sebastjan je na svojo družino zelo ponosen. Njegova srčna izbranka Monica prihaja iz Brazilije, spoznala pa sta se v Nemčiji, kjer sta v tistem obdobju oba delala. Monica je pomagala mami, ki je delala kot kuharica v eni izmed tamkajšnjih restavracij, Sebastjan pa se je nekega dne ravno tja odpravil po malico, saj je delal v bližini.

''Takrat sva se prvič videla. Začel je redno prihajati na malico in postajala sva si vedno bolj všeč. Prvi korak je nato naredil on, ko me je nekoč poklical in povabil na prvi zmenek. No, potem pa se je začelo," pojasnjuje Monica, ki se je kasneje preselila v Slovenijo. Danes imata s Sebastjanom, šest otrok, štiri deklice in dva dečka, glede na njihovo življenjsko vodilo, pa se jim bo zagotovo pridružil še kakšen član …

Sebastijan Novak

Sebastijan Novak foto: Blaž Vatovec

prejšnji članek
Tako lagodno živi Nika Urbas
Svet slavnih
Tako lagodno živi Nika Urbas
naslednji članek
Dnevni horoskop: Znašli se boste v nenavadnem položaju
Horoskop
Dnevni horoskop: Znašli se boste v nenavadnem položaju