nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jutri bosta zakorakala na Krko!

11. 3. 2019; 06.00
Avtor: V.M.
jan in erik 2

Jan in Erik foto: POP TV/Tomo Jeseničnik

Ste mislili, da se Erik Kos in Jan Drole ne bosta več pojavila v seriji Reka Ljubezni? No, pa ne bo držalo. Že jutri bosta poskrbela, da prebivalcem Krke ne bo dolgčas …

Erik in Jan se bosta vrnila v Ljubljano. Mudila sta se na Cipru, kjer jima še zdaleč ni bilo dolgčas. Med odsotnostjo sta imela namreč dovolj časa, da sta kovala nove finančne zarote.

Kaj se sploh dogaja s pretkanima falotoma? Kakšna je njuna filozofija, s kakšno mislijo sploh plujeta skozi zgodbo? Takole pravi Erik oz. igralec Vojko Belšak: "Jan in Erik sta od vsega tega kaosa in cirkusa pobegnila na Ciper. Tam sta kovala finančne in osebne zarote proti Lekičem in ostalim, ki ju lahko ogrožajo. Jan in Erik sta kot neke vrste metuljčka, ki letata od cveta do cveta. Medtem ko so ostali vezani na podjetja in družine, sta onadva leteča, živita tako rekoč študentsko življenje in nikoli ne vemo, kje bosta pristala in ali jima bo uspelo to, kar naklepata. V bistvu sva na trgu in kdor da boljšo ponudbo, z njim se ukvarjava," je igralec pojasnil za POP TV.

Erik Kos in Jan Drole

Erik Kos in Jan Drole foto: Tomo Jeseničnik

prejšnji članek
Vesna: 'Boli me krivica, zjokala bi se do stropa'
Svet slavnih
Vesna: 'Boli me krivica, zjokala bi se do stropa'
naslednji članek
Jennifer Lopez zaročena
Svet slavnih
Jennifer Lopez zaročena