cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesna: 'Boli me krivica, zjokala bi se do stropa'

11. 3. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
vesna hojnik

Prva je šov zapustila Vesna foto: Planet TV

V shujševalni šov je stopila trdno odločena, da bo pred kamerami ostala dlje, kot njeni hčerki. Žal so se njeni načrti razblinili. Vesna Hojnik je šov zapustila razočarana in močno prizadeta.

Vesna Hojnik je v šovu The Biggest Loser Slovenija namerava pokazati svojo tekmovalno plat in se uvrstiti bolje, kot je pred leti uspelo njenima hčerkama, ki sta bili sicer tekmovalki drugega formata resničnostne oddaje. Vesna je pred vstopom v slavno hišo poudarila, da se za razliko od njiju, sama ne namerava tako hitro predati.

Hojnikova se predala resda ni, so ji pa vrata pokazali sotekmovalci. Razočaranja, da se je zanjo zgodba v šovu tako hitro zaključila, tekmovalka ne skriva. Kot je po izločitvi pojasnila za Planet TV, je namreč doživela več kot 100 odstotno razočaranje.

'Maske so zelo hitro padle'

"Najbolj so me razočarali tisti, ki so odločali o moji usodi. Nisem pričakovala tega, kajti kot prvo, sem bila po rezultatu boljša, kot drugo, pa me je vsaka od teh oseb vedno hvalila - tako glede treninga, kot tudi glede tega, kakšna sem kot oseba," je pojasnila Vesna in dodala, da so ji omenjene osebe govorile, da jo imajo vsi radi. Kot pravi, zaradi vsega naštetega ni jezna, je pa močno razočarana in prizadeta. Spoznanje, da ima človek lahko dva obraza, je bilo namreč zanjo zelo boleče, zlasti, ker je sama iskrena in direktna oseba.

Ob odhodu se Hojnikova ni pretvarjala, da ji je vseeno. Iskreno in s solzami v očeh je dejala, da jo boli krivica, da bi se najraje zjokala do stropa in da ji ni do ničesar. "Boli me krivica, nič drugega," je dejala, a kljub grenki izkušnji ni pozabila omeniti lepih trenutkov, ki jih je doživela v hiši. Iz srca je namreč pohvalila celotno ekipo ustvarjalcev šova, še posebej pa se je dotaknila trenerja Jana, ki je na njej pustil neizmeren pečat.

iskreno je pojasnila, da trenutno ne razmišlja o nadaljevanju hujšanja, saj je preveč razočarana.

iskreno je pojasnila, da trenutno ne razmišlja o nadaljevanju hujšanja, saj je preveč razočarana. foto: Planet TV

prejšnji članek
Ples pustila pred vhodnimi vrati
Resničnostni šovi
Ples pustila pred vhodnimi vrati
naslednji članek
Jutri bosta zakorakala na Krko!
Svet slavnih
Jutri bosta zakorakala na Krko!