Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tako se je Eva Tomažu predstavila na facebooku

14. 3. 2019; 07.00
Avtor: Vesna M
eva in tomaž

Eva Poklič in Tomaž Bizjak foto: POP TV

Ko je Tomaž Bizjak pred seboj zagledal Evo, je bil vidno presenečen, tiha napetost med njima pa je nakazovala, da nekaj ni bilo tako, kot sta upala in pričakovala. Gledalci smo lahko izvedeli, da pred njim ne stoji Eva, kakršno je spoznal prek spleta, ostale podrobnosti pa so ostale zavite v skrivnost. A nam ni dalo miru, veste. Preverili smo, kako sta se med seboj razlikovali Eva iz facebooka in Eva, ki je stopila pred kamere šova Ljubezen po domače …

Junaka šova Ljubezen po domače, Eva Poklič in Tomaž Bizjak, sta se spoznala, še preden so zabrnele resničnostne kamere. Kot nam je potrdil 24-letnik, je Eva njegovo pozornost pritegnila prek družabnih omrežji, kjer sta si izmenjala nemalo sporočil. In kako se mu je mladenka predstavila? Kakšen vtis je o njej dobil prek spleta in kakšnega, ko je stala pred njim?

Eva na facebooku seksi blondinka

»Eva je bila prek spleta zelo zgovorna, nekako nagajivo drzna in tako naprej, kar pomeni, da je prikazovala karakter dekleta, ki mi je všeč. Ko sem jo zagledal v živo, pa je v sekundi vse padlo v vodo, dekle je bilo namreč sramežljivo, nič kaj zgovorno, kaj šele kaj drugega. Tudi slike, ki jih je pošiljala preko družabnih omrežij, so bile posnete tako, da so prikazovale čisto drugačno osebo, kot sem jo spoznal na hitrih zmenkih,« nam je zaupal Tomaž, ki je navkljub hladni prhi ostal spoštljiv in prijazen.

Darilo, ki ga je Tomaž prejel od Eve. foto: POP TV

Presenečenja, ki ga je doživel pred kamero, ji ni zameril in ker ljudi ne sodi na prvo žogo, se je odločil, da bo vse skupaj raje vzel kot izziv, jo povabil na kmetijo in ji dal še eno priložnost, tekom katere bo lahko spoznal tisto pravo Evo.

»Želel sem se prepričati, da je res to – to, oziroma, ali je morda na nastalo situacijo vplivala prisotnost treme. Saj veste, kamere naredijo svoje, nekako sem upal, da je prvi vtis napačen. Kako nama je z Evo uspelo rešiti napeto situacijo in ali je Eva kasneje pokazala karakter iz družabnih omrežij, pa boste ugotovili med spremljanjem nadaljevanja zgodbe,« je spretno zaključil Tomaž in tudi v nas prižgal iskrico radovednosti.

Uuuuh, to bo še napeto! Tudi vi komaj čakate petek? Ne pozabite, oddaja Ljubezen po domače je na sporedu ob petkih in sobotah ob 20. uri na programu POP TV.

prejšnji članek
Ste vedeli, da je bil Jernej Tozon nekoč vojak?
Svet slavnih
Ste vedeli, da je bil Jernej Tozon nekoč vojak?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Umaknite se iz gužve, ki vas utesnjuje
Horoskop
Dnevni horoskop: Umaknite se iz gužve, ki vas utesnjuje
#obraziavenija
obraziavenija