miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

062616_188555_homeopatija_ Svet24.si

Kaznovanje zdravnikov homeopatov

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

meghan harry Svet24.si

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

nina wabra Njena.si

Nekdanja voditeljica spet v bitko z rakom

Cavazza in Kobal vam bosta dvignila pritisk!
| V.M.

Cavazza in Kobal vam bosta dvignila pritisk!

Sebastian Cavazza, Promo foto

Še malo in luč sveta bo ugledala dramska serija, ob kateri boste pošteno zadrževali sapo. V sila napeti kriminalni zgodbi bo vidnejšo vlogo upodobil Boris Cavazza, nastopila pa bosta tudi Jure Ivanušič in Boris Kobal.

Na Planet prihaja izvirna dramska serija Besa, ki nadaljuje uspehe odličnih televizijskih produkcij z balkanskega področja. Besa prinaša napeto kriminalno zgodbo, ki je nastala v koprodukciji Planet TV, eno vidnejših vlog v seriji pa je odigral Sebastian Cavazza. Premierni del bo na sporedu že v četrtek, 21. marca, ob 20. uri.

Kaj vse ste pripravljeni storiti, da bi zaščitili svojo družino? To vprašanje zastavlja serija Besa, ki je nastala v koprodukciji Planet TV in bo premierno na sporedu v četrtek, 21. marca, ob 20. uri.

 V Besi, ki jo primerjajo s serijama Ozark in Gomora, igra približno 200 igralcev iz prostora nekdanje Jugoslavije, pa tudi iz Albanije, Velike Britanije in Francije. Vidnejšo vlogo v Besi je odigral Sebastian Cavazza, v seriji nastopata tudi Jure Ivanušič in Boris Kobal. Glavne vloge so sicer odigrali Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević in Arben Bajraktaraj.

 Radivoje Bukvić igra Uroša Perić, družinskega očeta iz Beograda, ki je na službeni poti v Črni gori udeležen v prometni nesreči. Dekle, ki je nesrečo povzročilo, izgubi življenje. Stvari se začnejo zapletati, ko se Uroš zbudi v bolnišnici in izve, da je dekle hčerka največjega balkanskega narko šefa Dardana Beriše (Arben Bajraktaraj), ki Urošu obljubi maščevanje, če zanj ne ubije pet ljudi. Pet umorov, ki bo rešilo življenja njegove petčlanske družine. Uroš je postavljen pred preizkušnjo, kaj vse je pripravljen storiti, da bi zaščitil svojo družino. Na tej poti ga poleg Dardanove sence, ki neprestano visi nad njim, preganja še inšpektor Interpola Petrit Koci (Miloš Timotijević), ki bi Dardanu Beriši iz svojih razlogov rad prekrižal pot. V napeti seriji iz epizode v epizodo spremljamo glavne junake, kako se na različne načine spopadajo z lastnimi odločitvami in kako se njihove poti prekrižajo le za bežen trenutek, vendar to za vedno spremeni tok njihovih življenj.

Foto: Promo foto - Sebastian Cavazza

Sebastian Cavazza je v Besi upodobil Agima, kontroverznega in brezkompromisnega albanskega poslovneža iz Švice, šefa kriminalnega klana Sokolji, ki deluje po vsej Evropi, hkrati pa je tudi brat Dardanove žene Teute (Gresa Pallaska). Poroka naj bi prinesla mir in sodelovanje med dvema klanoma, a Agima želja po nadvladi sili v tekmovanje s svojim zetom ...

Besa sicer pomeni trdno zaobljubo, ki jo je treba držati tudi za ceno življenja. Serijo so snemali več kot 120 dni na lokacijah po vsem Balkanu, poleg odlične zgodbe, ob kateri zadržujemo dih, pa jo odlikujejo tudi najvišji produkcijski standardi. Pri njenem ustvarjanju so sodelovali priznani svetovni in domači scenaristi, med njimi tudi Tony Jordan (Hustle, Life on Mars), ki je ob tem povedal: "Lepo je videti, da z Balkana prihajajo tako izvirne dramske serije, kot so tudi tiste, ki se predvajajo po vsem svetu in hkrati predstavljajo univerzalne zgodbe, s katerimi se lahko vsi poistovetimo." Režijo je prevzel Dušan Lazarević (Death in Paradise, Misfits).