favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevke in pevci, čas se izteka!

19. 3. 2019; 09.00
Avtor: PR
Slika4

Slovenska nota foto: Simon Tanšek

Barvito živite svoje sanje na Slovenski noti 2019

Samo še nekaj dni nas loči do zaprtja prijav na avdicijo Slovenske note 2019 in člani organizacijske ekipe Odbora Nota, ki so se idejno združili pod okriljem Mladinskega centra Hrastnik (pokrovitelja prireditve) že komaj čakajo, da spoznajo letošnje finaliste!

Še nisi slišal za Slovensko noto, vse bolj prepoznavno pevsko tekmovanje, ki že tretje leto poteka v Zasavju? Potem je pravi čas, da spoznaš vizijo spodbujanja slovenske glasbe in nadebudnih, neuveljavljenih slovenskih pevk in pevcev – tudi tebe, če se najdeš v tem opisu. Slovenska nota je namreč pevsko tekmovanje, ki poteka v Hrastniku, in na katerem se 10 finalistov z vse Slovenije v živo predstavi s priredbo ene slovenske skladbe. Zmaga lahko le en in ta za nagrado dobi prvo avtorsko skladbo. Pridruži se družbi izvrstnih glasbenih ustvarjalk in dosedajšnjih zmagovalk, Samanthi Mayi in Maruši Zmrzlak, ki prodirata na slovensko glasbeno sceno in ju lahko najdeš tudi na različnih glasbenih lestvicah!

Komisija letošnje Slovenske note. foto: Slovenska nota

Če te morda prepričajo imena strokovne komisije, ki bo ocenjevala nastope na avdiciji, in jih želiš spoznati pobliže, ti lahko končno razkrijemo, da bodo z nami:

Maruša Zmrzlak, mlada Trboveljčanka, ki si je z zmago na tekmovanju Prebudi talent pripela nastop z Majo Keuc, in lanskoletna zmagovalka Slovenske note;

Alex Volasko, nadarjen vsestranski pevec, glasbenik in glasbeni producent ter obenem soavtor Marušine prve pesmi 'Skušnjava'.

Gaja Prestor, uveljavljena umetnica ličenja, vplivna »Instagramerka« ter nadvse popularna slovenska pevka in kantavtorica;

Nino Ošlak, plodovit pisec, pevec in glasbeni pedagog, ki sodeluje s številnimi razpoznavnimi obrazi slovenske glasbene scene;

Alya, izkušena in večkrat nagrajena pevka ter učiteljica petja, ki s svojimi hiti navdušuje poslušalce že skoraj dve desetletji.

Si želiš postati del tekmovanja tudi ti? Je že čas, da prenehaš sanjariti in svoje sanje raje barvito živiš? Pridruži se nam in se prijavi na http://url.sio.si/Nota2019! Prijave se zaprejo to sredo, 20. marca 2019 ob 23.59.

Naj živi slovenska glasba in naj živi Slovenska nota! Slovenska nota 2019!

Promocijsko sporočilo napisal: Anže Dejak

Slovenska nota

Slovenska nota foto: Simon Tanšek

prejšnji članek
Bar Refaeli bo vodila Evrovizijo
Svet slavnih
Bar Refaeli bo vodila Evrovizijo
naslednji članek
Ana Praznik se vrača s čustvenimi zgodbami
Svet slavnih
Ana Praznik se vrača s čustvenimi zgodbami