stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ji oče prepoveduje poroko?

19. 3. 2019; 05.00
Avtor: T. J.
britney in jamie

Britney in njen oče Jamie Spears. foto: Profimedia

Britney Spears sanjari o tem, da bi se ponovno poročila in zanosila, a brez odobritve njenega očeta se ji sanje ne bodo uresničile.

Skoraj 12 let po psihičnem zlomu nekdanje princese popa Britney Spears je njen oče, 66-letni Jamie Spears, v očeh zakona še vedno njen skrbnik, kar med drugim pomeni, da ne sme samostojno upravljati s svojim premoženjem. Kljub temu da je stara že 37 let, ji mora vsak izdatek in tudi vsako pomembno odločitev, ki bi lahko bistveno vplivala na njeno življenje, 'požegnati' njen oče. Med pomembne odločitve oziroma načrte spadajo tudi poroka in otroci, o katerih Britney sanjari v zadnjem času. Po poročanju tednika Us Weekly se zvezdnica tako dobro razume s svojim fantom Samom Asgharijem, da resno razmišlja o tem, da bi še tretjič zaplavala v zakonske vode in spočela še enega otroka. Jamie pa nad to idejo ni niti najmanj navdušen, saj se mu zdi, da njegova hčerka še ni pripravljena na tako pomemben korak, kot je poroka. Britney ima za seboj namreč dve ločitvi, ki sta jo kar precej drago stali, zato je logično, da si Jamie ne želi, da bi se ponovilo kaj podobnega.

Britney Spears in njen srčni izbranec Sam Asghari. foto: Profimedia

Leta 2004 se je Brit v Las Vegasu povsem spontano poročila z Jasonom Allenom Alexandrom, prijateljem iz otroških let, a je poroko že po 55 urah razveljavila. Istega leta se je do oltarja sprehodila s plesalcem Kevinom Federlinom, ki mu je v dveletnem zakonu povila dva otroka, danes 13-letnega Seana in 12-letnega Jaydena. Glasbenica in igralka ima svoje življenje že nekaj let 'pod nadzorom' in tudi njeno razmerje s 13 let mlajšim osebnim trenerjem Samom, ki ga je pred dobrimi tremi leti spoznala na snemanju videospota za pesem Slumber Party, se zdi stabilno. Ravno zaradi tega bi si rada ustvarila družino, a očitno njen oče meni, da bi bilo bolje, če bi zaljubljenca tudi v prihodnje uživala brez poročnega lista. Jamie se namreč boji, da bi življenje njegove slavne hčerke ponovno iztirilo, če bi se poročila in bi v zakonu prišlo do krize. Boji pa se seveda tudi tega, da bi se Britneyjino premoženje v primeru ločitve precej zmanjšalo …

prejšnji članek
Slavni pevec razmišlja o spremembi spola
Svet slavnih
Slavni pevec razmišlja o spremembi spola
naslednji članek
Posadite seme namena spiritualne poti
Zdravje
Posadite seme namena spiritualne poti