Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

'Ljubosumni so, ker imam mišice in sem privlačen'

20. 3. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
mikic2

Igor Mikić foto: Osebni arhiv

Igor Mikić se je v nedeljo prvič preizkusil na plesnem parketu. Žirant Andrej Škufca mu je prisodil najnižjo oceno, za kar pa tekmovalcu ni kaj preveč mar. Kot pravi, so sodniki nanj zgolj ljubosumni …

»Mnenje sodnikov mi ne pomeni čisto nič. Pomeni mi moje mnenje in mnenje moje plesalke. Ker midva sva vse od sebe dala in to je glavna nagrada. Bodo pa ocenili gledalci. Vsi so gledali, vsi so videli, tako da midva sva se maksimalno potrudila … Mislim, da so sodniki malo ljubosumni name, a veš, mišice, lepo zgledam, privlačen sem, vse srne okoli mene … pa jih to malo bode …« je po nastopu za POP TV povedal Mikić in dodal, da je Andrej želel svoje ljubosumje izraziti z oceno.

Andrej je Mikiću prisodil enico. foto: POP TV

»Samo glej, midva greva naprej še močnejša,« je Igor s pogledom poiskal potrditev pri soplesalki Valeryji, za katero pa se je zdelo, da je v rahli zadregi.

Tudi sicer je Mikić s svojim vedenjem in izjavami v šovu Zvezde plešejo pritegnil kar nekaj pozornosti. Nekateri pravijo, da se zgolj šali in da je sila zabaven, drugi pa, da je prevzeten in samovšečen. Kakšno pa je vaše mnenje?

prejšnji članek
Izberite kartico Diners Club …
Zdravje
Izberite kartico Diners Club …
naslednji članek
Andraža vrgli iz šova The Biggest Loser Slovenija!
Svet slavnih
Andraža vrgli iz šova The Biggest Loser Slovenija!