Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Andraža vrgli iz šova The Biggest Loser Slovenija!

20. 3. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
andraž 2

Andraž foto: Planet TV

Najtežji tekmovalec letošnje sezone šova The Biggest Loser Slovenija Andraž je včeraj zapustil šov. Ste slišali, kakšen je bil razlog?

Že nekaj dni je javnost spremljala Andraževo obupavanje. Da preveč pogreša svoje otroke in družino ter da preprosto ne zmore več,smo ga slišali pojasnjevati. »Volja in vse mi je padlo dol, kot drugo pa je to, da nisem navajen imeti toliko ljudi okoli sebe 24 ur na dan,« je po prihodu iz bolnišnice, kjer so ugotovili, da je dehidriran, povedal Andraž, ki je bil povsem odločen, da bo zapustil šov. »Jaz bom šel ven v vsakem primeru. Če mi ta načrt ne uspe, bom pa v tem tednu tako treniral, da bom lahko preskočil ograjo tukaj okoli hiše.«

No, Andražu ograje ni bilo potrebno preskočiti. Konec dneva je namreč tekmovalce obiskala voditeljica Saša Lendero, ki je zbrano družbo šokirala z napovedjo, da je Andraž diskvalificiran iz šova.

»Nikoli, res nikoli, ni sramotno izpasti iz boja, če vložiš vsega sebe, če se boriš do konca in če se boriš z vsemi svojimi močmi. Ampak Andraž, jaz se bojim, da ti ne boš mogel biti ponosen na tole, kar zdaj delaš. Ne moreš biti ponosen na to, da obupaš. Napočil je ta trenutek, ko ni več pošteno do tvoje ekipe, da še ostaneš del njih. Zato si od tega trenutka diskvalificiran. Želim, da se posloviš od svoje ekipe, potem pa imaš 10 minut časa, da pospraviš svoje stvari in zapustiš hišo,« je bila odločna voditeljica.

Pa Andraž? »Ne vem, pač meni je bilo samo do tega, da grem domov. Mislil sem iti v petek, ampak se je zgodilo prej. Malo sem presenečen, ampak se zgodi,« je povedal ob razglasitvi novice in dodal, da se zaveda, da je razočaral tako družino, kot svojo ekipo in vse, ki so spremljali shujševalni šov. »Res mi je žal, da sem jih razočaral, a psihično preprosto nisem več zmogel.«

Najtežji tekmovalec letošnje sezone šova The Biggest Loser Slovenija Andraž je včeraj zapustil šov.

Najtežji tekmovalec letošnje sezone šova The Biggest Loser Slovenija Andraž je včeraj zapustil šov. foto: Planet TV

prejšnji članek
'Ljubosumni so, ker imam mišice in sem privlačen'
Resničnostni šovi
'Ljubosumni so, ker imam mišice in sem privlačen'
naslednji članek
Koliko kilogramov ima Alenka Košir?
Svet slavnih
Koliko kilogramov ima Alenka Košir?