atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako so zavrele govorice o novem parčku na slovenski sceni?

23. 3. 2019; 11.00
Avtor: Zvezde / N.S.
meglic tomi 4_5pot_v160

Tomi Meglič ... foto: Arhiv uredništva

Po vseh vzponih in padcih na ljubezenskem področju je pomladansko sonce posijalo tudi na ljubezensko srečo priljubljene igralke Katarine Čas in glasbenika Tomija Megliča. Na uho nam je prišlo, da bi se morda lahko iskrilo tudi med njima, saj so ju v zadnjem času večkrat opazili skupaj v javnosti

Da jim v uredništvu revije Zvezde ne uide nobena sočna podrobnost iz življenja naših zvezdnikov, so dokazali že večkrat. Med drugim tudi lani, ko so prvi razkrili, da sta se po dveh letih razšla priljubljeni pevec skupine Siddharta Tomi Meglič in voditeljica Tara Zupančič. Pred tedni so prav tako ekskluzivno razkrili sveže samsko igralko Katarino Čas, ki se je razšla z glasbenikom in glasbenim producentom Tamirjem Gostišo.

Če gre verjeti govoricam, naj bi bila zdaj Katarina in Tomi več kot le prijatelja, čeprav se poznata že vrsto let. Kot so izvedeli iz dobro obveščenih virov, naj bi bila lepa igralka in nadarjeni glasbenik že nekaj tednov v fazi spoznavanja in uživanja v skupnem druženju. Zvezdnika sta jim padla v oči na nedavnem koncertu skupine Siddharta v ljubljanskem SiTi teatru. Igralka je sedela na zgornjem balkonu, ki je po navadi rezerviran za partnerje nastopajočih in zelo posebne ljudi, ki se sicer ne želijo preveč kazati med občinstvom. Po končanem koncertu, ko so se fantje priljubljene glasbene skupine priklanjali obiskovalcem v dvorani, pa je njihovo pozorno oko ujelo tudi prikupen poljub, ki ga je Tomi poslal na balkon. Je bil ta res namenjen lepi Katarini?

Ta je Tomiju čestitala tudi na zabavi po koncertu, kjer je  fotografu uspela tudi njuna skupna fotografija. Sicer koncert ni edini dogodek, ko smo Katarino in Tomija ujeli skupaj. Zadnje čase smo ju večkrat opazili tudi v prostem času, kako sta se družila vsa zadovoljna in nasmejana. In ko ju gledamo takole skupaj, se verjetno vsi strinjamo, da bi bila zelo lep par, zato jima želimo – skupaj ali vsakemu posebej – čim več ljubezni in romantike v prihajajoči pomladi.

... in Katarina Čas sta očitno našla srečo drug v drugem, saj medsebojne naklonjenosti ne moreta več skrivati.

... in Katarina Čas sta očitno našla srečo drug v drugem, saj medsebojne naklonjenosti ne moreta več skrivati. foto: Revija Vklop

prejšnji članek
Čustveno slovo Robija Kranjca
Svet slavnih
Čustveno slovo Robija Kranjca
naslednji članek
Vesoljca se pripravljata na drugi let
Svet slavnih
Vesoljca se pripravljata na drugi let