Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Loserja vstopa nov tekmovalec - bodo preskočile iskrice?

20. 3. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
4_Gregor

Gregor foto: Planet TV

Potem ko je The Biggest Loser Slovenija nenadoma zapustil najtežji tekmovalec Andraž, ki je povsem obupal, je ekipa rdečih že dobila novega člana. To je 30-letni Gregor Horvat iz Kamnika, ki je diplomant marketinga.

Njegov cilj je ponovno obleči maturantsko obleko, želi si tudi večje samozavesti, saj se sam sebi ne zdi dovolj privlačen. Gregor je nekaj časa delal v Londonu kot informacijski tehnolog, ko pa mu je zbolela mama, se je vrnil v Slovenijo. Trenutno dela kot električar, v prihodnosti pa si želi prehoditi romarsko pot El Camino.

Zanimivo je, da je kar 17 let treniral tenis, od četrtega leta. Predvsem v zadnjih štirih letih pa so se kilogrami začeli nabirati. "Rad pomagam, nisem vzkipljiv in potrebujem nekaj časa, da se odprem," je o sebi povedal Gregor. "Ko začutim povezanost, tisto toplino od človeka, sem jaz jaz," je še povedal in priznal, da bo od hrane najbolj pogrešal kakšen kos pice, pomfri, dunajski zrezek in francosko solato.

Gregor ima na prvem izločanju imuniteto.

Gregor foto: Planet TV

Bo v šovu preskočila iskrica?

Novi tekmovalec se je takoj prikupil vsem "staroselcem", nad njim pa je še najbolj navdušena Gaja. "Je češnjica na vrhu tortice," je povedala najmlajša tekmovalka, ki je ugotovila da imata z Gregorjem enake želje in cilje, pa tudi skupna področja zanimanja, saj sta oba velika ljubitelja živali. Gaja je Gregorju pomagala tudi pri uvajanju novih prehranjevalnih navad. Bo v hiši The Biggest Loser Slovenija preskočila iskrica?

prejšnji članek
Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ima
Svet slavnih
Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ima
naslednji članek
Klemen Slakonja nenamerno razočaral svoje oboževalce
Zdravje
Klemen Slakonja nenamerno razočaral svoje oboževalce