Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Reka ljubezni: Strasten poljub med Ireno in Dejanom
| V.M.

Reka ljubezni: Strasten poljub med Ireno in Dejanom

Ja poglejte ju no, zaljubljenca!, Ksaver Šinkar

Pa se bo zgodilo tisto, kar smo vsi po tihem slutili. Dejan bo Ireno strastno poljubil, njej pa se bodo tako zašibila kolena, kot bi ji jih spodnesel tok reke … Ah, ta ljubezen …

Ste tudi vi opazili, da pri Slakovih ni več čemerne Irene? Emilova mamica se nič več ne zapira v sobo, zavija z očmi in preizkuša pestre palete užaloščenih grimas ter vzdihljajev. No, skrajni čas, boste najbrž rekli, saj takšna gledalcem ni bila preveč povšeči.

Za velike spremembe v Ireninem vedenju je kakopak zaslužen nov lik v seriji, simpatični Dejan, ki prekipeva od vedrine in pozitivne energije. S slednjo je obdal tudi Ireno, ki je vzcvetela kot mak sredi pšeničnega polja. Njene rdeče obarvane ustnice se namreč odslej pogosto nasmihajo, rokave pa je zavihala celo v kuhinji, kjer je pokazala, da zna pripraviti odlične domače krompirjeve svaljke.

Na, pa pustimo hrano. Ireni nemir v trebuščku namreč ne povzroča lakota, pač pa Dejan in čeprav si tega sprva ni želela priznati, je vsem kristalno jasno, da sta drug drugemu sila všeč. Bilo je samo vprašanje časa, kdaj se bo prenehala sprenevedati in kdaj se bo Dejan opogumil do te mere, da jo bo zasukal v objem. No in to, dragi gledalci, se bo zgodilo nocoj! Ja, tako je, Dejan ne bo več zmogel zadržati svojih čustev, zaradi česar se bo zgodil nežen, strasten in s čustvi nabit poljub. Mi že komaj čakamo! Pa vi?