nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reka ljubezni: Strasten poljub med Ireno in Dejanom

26. 3. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
reka12

Reka ljubezni foto: Ksaver Šinkar

Pa se bo zgodilo tisto, kar smo vsi po tihem slutili. Dejan bo Ireno strastno poljubil, njej pa se bodo tako zašibila kolena, kot bi ji jih spodnesel tok reke … Ah, ta ljubezen …

Ste tudi vi opazili, da pri Slakovih ni več čemerne Irene? Emilova mamica se nič več ne zapira v sobo, zavija z očmi in preizkuša pestre palete užaloščenih grimas ter vzdihljajev. No, skrajni čas, boste najbrž rekli, saj takšna gledalcem ni bila preveč povšeči.

Za velike spremembe v Ireninem vedenju je kakopak zaslužen nov lik v seriji, simpatični Dejan, ki prekipeva od vedrine in pozitivne energije. S slednjo je obdal tudi Ireno, ki je vzcvetela kot mak sredi pšeničnega polja. Njene rdeče obarvane ustnice se namreč odslej pogosto nasmihajo, rokave pa je zavihala celo v kuhinji, kjer je pokazala, da zna pripraviti odlične domače krompirjeve svaljke.

Na, pa pustimo hrano. Ireni nemir v trebuščku namreč ne povzroča lakota, pač pa Dejan in čeprav si tega sprva ni želela priznati, je vsem kristalno jasno, da sta drug drugemu sila všeč. Bilo je samo vprašanje časa, kdaj se bo prenehala sprenevedati in kdaj se bo Dejan opogumil do te mere, da jo bo zasukal v objem. No in to, dragi gledalci, se bo zgodilo nocoj! Ja, tako je, Dejan ne bo več zmogel zadržati svojih čustev, zaradi česar se bo zgodil nežen, strasten in s čustvi nabit poljub. Mi že komaj čakamo! Pa vi?

prejšnji članek
Slavil modni oblikovalec, ki oblači Nicki Minaj in Barbiko
Moda&Lepota
Slavil modni oblikovalec, ki oblači Nicki Minaj in Barbiko
naslednji članek
Lili Žagar se je javno zahvalila svojemu Marku
Svet slavnih
Lili Žagar se je javno zahvalila svojemu Marku