nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

MasterChef: Gledalci zgroženi nad oblizovanjem prstov

28. 3. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
mateja ulaga

Mateja Ulaga foto: POP TV

Ko stres prevzame krmilo, si lahko prikuhamo pravo nočno moro. Slednje je okusila tekmovalka Mateja Ulaga, ki je pozabila prižgati pečico, gledalci pa so ji očitali tudi neprimerno rokovanje s hrano, saj so ji prsti pogosto romali v usta …

Sinoči se je pričela težko pričakovana nova sezona kuharskega šova MasterChef Slovenija. Spoznali smo 16 nadobudnih tekmovalcev, med katerimi so nekateri navdušili s svojim znanjem, drugi so za las ujeli mesto na balkonu, tretji pa so na krožniku postregli razočaranje.

Nad svojim izdelkom je bila razočarana zlasti zaprisežena veganka Mateja Ulaga, ki se pri pripravi jedi ni najbolje izkazala. Kot kaže, je trema prevzela krmilo, saj se ni zmogla zbrati, zaradi česar je med drugim pozabila prižgati pečico. Čeprav že 18 let kuha z zdravimi veganskimi sestavinami in ji priprava zdravih obrokov še zdaleč ni tuja, se je žal pod budnim očesom kamer odvila prava nočna mora.

Tekmovalci nove sezone kuharskega šova. foto: POP TV

Ko je pred sodnike postavila krožnik, ji je bilo sila nerodno, nelagodje pa so občutili tudi sodniki sami. Bine jo je ob videnem povprašal ali sploh želi, da preizkusijo njeno jed, Mateja pa je nato izrazila željo, da naj tega raje ne storijo.

''Sramota. Za vegance je slaba predstavitev, to mi je najhujše.'' Je bila razočarana tekmovalka, ki se bo skupaj s preostalimi sedmimi tekmovalci, ki se niso najbolje odrezali, danes borila za obstanek v šovu MasterChef Slovenija. Kot je pojasnil Bine, se bo moral eden izmed njih posloviti: : ''In po vsej verjetnosti bo to nekdo, ki ni držal obljube.''

Mateja Ulaga

Mateja Ulaga foto: POP TV

prejšnji članek
Fanika Križaj je vzcvetela!
Svet slavnih
Fanika Križaj je vzcvetela!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kaj ji je storil nasilni fant?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kaj ji je storil nasilni fant?