kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Loserka Gaja zadela doživljenjsko mesečno rento!

3. 4. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
gaja noseča

Gaja Rozman foto: Planet TV

Kakšna velika sreča je doletela tekmovalko šova the Biggest Loser Slovenija! Na pragu življenja je namreč osvojila dobitek, s katerim bo preskrbljena do konca svojih dni.

Že res, da se nasmejana Gaja Rozman trenutno pošteno bori z odvečnimi kilogrami, sicer pa lahko zanjo mirno rečemo, da je rojena pod srečno zvezdo. Ko je štela zgolj dve leti, je namreč osvojila doživljenjsko mesečno rento v igri Podarim-dobim.

Pisalo se je leto 2001, ko je mama Metka svojim trem otrokom kupila tedaj sila priljubljeno srečko. Družina je na to na žrebanje pozabila, tako da za dobitek niso izvedeli prek televizije. Ko so jih obvestili prek telefona, je bilo veselje nepopisno, kako le ne, ko pa je mala Gaja zadela mesečno rento v vrednosti 100.000 tolarjev. A denarja se niso dotaknili, sprejeli so namreč odločitev, da ga pustijo na dekličinem računu do 18. leta, ko se bo sama odločila, kako ga bo porabila.

Bo imela Gaja srečo tudi v shujševalnem šovu? Poleg sreče bo potrebno tudi veliko volje, pa vendar, morda pa ji le uspe, da bo za vsak izgubljen kilogram v žep pospravila 1000 eur.

prejšnji članek
Petra Kerčmar navdušila kot dolgolaska
Svet slavnih
Petra Kerčmar navdušila kot dolgolaska
naslednji članek
Ljubezen po domače: Vildiana v resnici žrtev zlorabe
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Vildiana v resnici žrtev zlorabe
#nasazenazenska
nasazenazenska