gates_re_20.09.12 Dobra karma

Vse o milijarderju, ki je preroško videl ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Anetina Tia bolnišnici pomahala v slovo!
| Vesna Meško

Anetina Tia bolnišnici pomahala v slovo!

Aneta z otrokoma, Osebni arhiv

Aneta Andollini ima veselo novico, njena deklica je po štirimesečni borbi končno pomahala bolnišnici v slovo in se vrnila domov.

Da je zdravje naše največje bogastvo, se še kako dobro zaveda Aneta, ki je zadnje mesece trepetala ob svoji hčerki Tii Alexis, ki se je soočala z resnimi težavami na srčku. Zadnje štiri mesece je bila tako dekličin dom pretežno bolnišnica, da čim prej ozdravi, pa jo je držala po konci zlasti močna želja, da se za vedno vrne v mamin in bratčev objem.

Slednje se je Tii nedavno tudi uresničilo, zdravniki so namreč ocenili, da lahko s terapijo nadaljuje v domačem okolju. Njihove napovedi so vzpodbudne, pove Aneta »Zdravniki menijo, da bo Tia dobro, da bo speljala, saj je zelo bistra in iznajdljiva punčka. Na terapiji ostaja v dopoldanskem času, da je v šoli bolj umirjena, drugače pa jo popoldne in ob vikendih pustimo, da je naša skokica, ki nam kodra živčke. Takšna je, takšno razigrano jo poznam, samo enkrat je otrok in zavedam se, da bo še prehitro minilo« pojasnjuje veselo in dodaja, da Tia zadnji mesec redno obiskuje šolo in počasi zaključuje z osvajanjem zamujene snovi. »V zadnjih 10-ih dneh je dobila kar pet petic, res je zelo pridna.«

Foto: Osebni arhiv - 'Tia je moj zaklad.'

Da se je Tia vrnila domov, je še kako vesel njen veliki bratec Lejs Tai, ki je do sestrice sila zaščitniški. »Tia ima brata, kot si ga lahko vsak samo želi, on je res zelo skrben in srčen, zelo mi pomaga in lepo poskrbi zanjo, čeprav se tu in tam seveda tudi kaj sporečeta.«

Družinica je videti srečna in zadovoljna, ni pa moč spregledati, da je Tia še vedno zelo drobna osemletnica. »Ja, res je grozno drobna, pravimo ji naša mala glista ali pajek. Tehta 19 kilogramov. Prehrana še peša, na kilogramih žal ne pridobiva, saj nima apetita. Željo po jedi ji poskušam vzpodbuditi z dodatki, ponudim ji hrano, kakršno ima rada ... Ampak samo, da je ona ok. Bo pač manekenka,« se vzpodbudno nasmehne Aneta in ljubeče zaključi, da je Tia njen velik zaklad.