profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

'Ljudje glasujejo za priljubljenost in ne za ples'

8. 4. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
5. oddaja: tekmovalci šova zvezde plešejo

Tekmovalci šova zvezde plešejo foto: POP TV/Miro Majcen

Žarometom šova Zvezde plešejo sta v slovo pomahala dva plesna para. Poslovili so se Tinkara Fortuna in Aleksej Rubcov ter Igor Mikić in Valeriya Musina, ki si po mnenju gledalcev tega niso zaslužili.

Po dodeljenih sodniških točkah so na prvem mestu lestvice pristali Tina Gorenjak in Miha Vodičar ter Tanja žagar in Arnej Ivkovič, na dnu lestvice pa Klara Lorger in Jernej Brenholc. Ko pa so tekmovalnim parom prišteli še oceno publike, se je zgodil preobrat, rezultati so namreč pokazali, da so najmanj točk prejeli Tinkara Fortuna in Aleksej Rubcov ter Igor Mikić in Valeriya Musina, zaradi česar so morali zapustiti plesno tekmovanje.

Tudi to nedeljo je po oddaji završalo. Na družabnem omrežju so namreč prekipevali ogorčeni komentarji, katerih mnenje je bilo, da si izpadli tekmovalci niso zaslužili slovesa. Večina namreč meni, da sta se ponovno najslabše odrezala Klara Lorger in Franko Bajc.

Poslovili so se Tinkara Fortuna in Aleksej Rubcov ter Igor Mikić in Valeriya Musina. foto: POP TV/Miro Majcen

Kot poudarjajo, jih moti, ker gledalci glasujejo na podlagi priljubljenosti posamezne zvezde in ne glede na talent, ki ga slednja pokaže na plesnem parketu. Omenjeno se nanaša zlasti na Franka, ki po mnenju komentatorjev ostaja v šovu zgolj zaradi številne najstniške publike, ki marljivo glasuje.

Čeprav šov zapuščajo pari, ki si po mnenju publike tega niso zaslužili, ne smemo pozabiti, da imajo gledalci na voljo možnost in moč, da bi se kolesje plesnega šova zavrtelo drugače …

prejšnji članek
Je Ana Praznik res daleč najboljša voditeljica?
Svet slavnih
Je Ana Praznik res daleč najboljša voditeljica?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Nalagate si preveč obveznosti
Horoskop
Dnevni horoskop: Nalagate si preveč obveznosti