GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovensko podjetje navdušilo Khloe Kardashian

19. 4. 2019; 09.00
Avtor: K.M.
Khole in True

Khloe in True foto: Profimedia

Resničnostna zvezdnica je na družbenem omrežju pohvalila izdelek slovenskega podjetja, ki so ga za prvi rojstni dan poslali njeni hčerkici True.

Pred dnevi je v svoji Instagram zgodbi ameriška resničnostna zvezdnica izpostavila knjigo, ki jo je s strani slovenskega podjetja v dar dobila njena hči True. Ob objavi posnetka knjige je Khloe pripisala: "Kako prikupno" in ob tem označila angleški profil podjetja. 

"Posebnost naše strategije in marketinga je v tem, da vedno radi preizkušamo nove prijeme in uresničimo najbolj nore ideje. Tiste, ki se izkažejo kot uspešne, še nadgradimo, iz neuspešnih pa se naučimo nekaj novega in gremo naprej. V primeru Khloé Kardashian je šlo za eno izmed takih idej," so sporočili s podjetja Mali junaki. K temu so dodali še, da je ameriški trg zelo hvaležen. "Predvsem na ameriškem trgu so kupci izredno iskreni, prejeli smo kar nekaj posnetkov, na katerih starši, ne le mame, tudi očetje, ob listanju naših knjig jočejo od ganjenosti. Ravno zato verjamemo, da naša knjiga s svojo unikatnostjo ne more pustiti hladnokrvnih niti največjih zvezdnikov, čeprav se morda zdijo popolnoma nedosegljivi. "

Khloe Kardashian foto: Instagram/Khloe Kardashian

Zakaj so se odločili, da knjigo pošljejo direktno Kardashionovi? "Glede na to, da pogosto sodelujemo z znanimi influencerji, se zavedamo, da se take zadeve dogovarjajo preko njihovih agentov in da influencer izdelek spozna šele, ko je pogodba podpisana. Zato smo se odločili za neke vrste gverilsko potezo in poslali knjigo hčerki Khloé Kardashian ob njenem prvem rojstnem dnevu. Na našo srečo je knjiga res prišla do nje in zvezdnico navdušila tako zelo, da je svoje občutke celo delila na svojem Instagram storyju."

Mali junaki - Knjiga za True foto: Mali junaki

Slovensko podjetje mali junaki je sicer s svojimi personaliziranimi knjigami naredilo pravo revolucijo, tako na slovenskem tržišču kot tudi v tujini. 

prejšnji članek
Gorazd Potočnik ustvarjal v slogu Bauhausa
Kulinarika
Gorazd Potočnik ustvarjal v slogu Bauhausa
naslednji članek
Sin filmske zvezdnice se počuti kot deklica
Svet slavnih
Sin filmske zvezdnice se počuti kot deklica