mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšen nastop bosta za Eurosong pripravila Zala in Gašper?

25. 4. 2019; 07.00
Avtor: K.M./STA
ema 2019_zala kralj_gašper šantl

Z zmago na Emi sta Zala in Gašper poskrbela za kresanje mnenj, a Evropo navdušujeta – stavnice jima napovedujejo visoko uvrstitev. foto: STA

Bo čas za perje in bleščice?

Zala in Gašper sta na druženju z novinarji pred odhodom v Tel Aviv priznala, da bo njun nastop praktično identičen nastopu na Emi. Zala in Gašper, ki se 3. maja odpravljata v Izrael, na Evrovizijo ne gledata kot na tekmovanje. Kot je povedala Zala, tudi na Emo nista gledala tako. Predvsem se veselita, da bosta spoznala druge glasbenike, sicer pa se predvsem želita predstaviti čim širšemu občinstvu. 

Njuna pesem je bila iz tujine deležna precej pohval, da je drugačna, nekaj, kar še ni bilo slišano na Evroviziji, da je magična. Odzivov sta po Gašperjevih besedah vesela in v zadnjem času jih je res veliko. To, da sta se uspela dotakniti ljudi, jima pomeni vse. In seveda se veselita zanimanja v tujini, ta jima daje zagon in manevrski prostor za naprej. Bi pa po Evroviziji rada nadaljevala kot Zala in Gašper in ne samo kot nekdo, ki je povezan z Evrovizijo, je dodal.

Stavnice slovenskima predstavnikoma napovedujejo 4. oziroma 5. mesto v predizboru, med 41. državami sta trenutno na 13. mestu. Tega sta po Zalinih besedah vesela, po drugi strani pa o tem noče razmišljati, saj gre za dodaten pritisk. Dodala je, da ji je osebno vseeno za mesto na stavnicah, bolj pomembno se ji zdi, da se s pesmijo dotakneta vsaj ene osebe.

prejšnji članek
Bode Miller po utopitvi hčere zdaj uči plavati polletnega sinčka
Svet slavnih
Bode Miller po utopitvi hčere zdaj uči plavati polletnega sinčka
naslednji članek
Ilka Štuhec navdušila v kopalkah in sporočila veselo novico
Svet slavnih
Ilka Štuhec navdušila v kopalkah in sporočila veselo novico