Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Žagar v vlogi voditeljice priljubljene oddaje

30. 4. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
koncert-tanje-zagar-z-gosti-1

tanja žagar foto: PROMOCIJSKO GRADIVO

Danes jo poznamo kot pevko in izvrstno plesalko, pred mnogimi leti pa se je preizkusila tudi v vlogi simpatične voditeljice …

Pevka Tanja Žagar je obujala spomine na dni, ko je kot najstnica sodelovala pri ustvarjanju oddaje ŠKL, kjer je imela rubriko ŠKL demo hit, v kateri so se predstavljali mladi glasbeniki in glasbene skupine.

Žagarjeva je na družabnem omrežju objavila napovednik dokumentarnega filma o Šolski košarkarski ligi in svojim spletnim prijateljem pojasnila, da ti videoutrinki predstavljajo del prelepih spominov na zgodbo, katere del je bila v mlajših letih.

»Temu posnetku pa sem se iz srca nasmejala. Čudoviti in nepozabni spomini na sodelovanje pri projektu ŠKL. Veliko mladih nas je bilo del te lepe zgodbe katero si lahko ogledamo v dokumentarnem filmu, ki je že v kinematografih.«

Spomini na ŠKL

Radijska oddaja ŠKL je nastala v tretji sezoni in je bila plod sodelovanja med Zavodom ŠKL in Studiom Gong. Mladi so jo ustvarjali pod vodstvom Mikija Šarca, urejali in vodili so jo Miha Zakrajšek, Aljaž Tepina, Toni Cahunek in Slađana Milašinović, v vlogi voditeljice pa se je nekaj let dokazovala tudi priljubljena glasbenica Tanja Žagar.

V tretji sezoni tekmovanja Šolska košarkarska liga je v okviru radijske oddaje steklo tekmovanje ŠKL Demo hit, v okviru katerega so se predstavljale mlade in neuveljavljene glasbene skupine in posamezniki z lasnimi skladbami. Te smo predstavljali v radijskih in televizijskih oddajah, časopisu, slišati pa jih je bilo mogoče tudi na posameznih prireditvah. Tekmovanje je potekalo od sezone 1997/98 do sezone 2003/04, je navedeno med vrsticami zgodovine ŠKL.

prejšnji članek
Gašperjeva Karin našla pravo ljubezen!
Resničnostni šovi
Gašperjeva Karin našla pravo ljubezen!
naslednji članek
Fatalni moški bodo v teh oblekah jemali dih!
Svet slavnih
Fatalni moški bodo v teh oblekah jemali dih!