kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je Gašperjeva mama pred kamero igrala?

3. 5. 2019; 07.15
Avtor: V.M.
karmen hafner 2

Karmen Hafner foto: POP TV

Mama Hafner še zdaleč ni takšna, kot smo jo spoznali na začetku oddaje Ljubezen po domače.

Ko se je mama Hafner javnosti prvič predstavila prek malih zaslonov, smo mnogi debelo pogoltnili slino. Da mora biti sila stroga ženska in ne ravno prijetna tašča, so povzemali vtise komentarji na družabnem omrežju, ki so sivolaso gospo ocenili prek prizorov v priljubljeni oddaji Ljubezen po domače.

A kot smo lahko videli v zadnjem prizoru, ko se je s čustvenim govorom poslovila od Gašperjevih deklet, vtis, ki ga je naredila tekom grmenja zaradi preglasne zabave, še zdaleč ni njeno pravo zrcalo. Mama Karmen je namreč zelo prijetna, topla, pozorna in čustvena oseba, ki je močno prirasla k srcu vsem dekletom na posestvu.

Dekleta so se na mamo Hafner zelo navezala. foto: POP TV

"Vse ste fenomenalne, vse ste enkratne in sem prav vesela, da ste prišla k nam na našo kmetijo," je med drugim dejala Patriciji, Karmen in Ani, v izjavi pa še razkrila, kako zelo so ji prirasle k srcu: »Zdaj je tako, če bi jaz izbirala, jaz bi imela vse. Meni so vse všeč, jaz jih imam vse rada. Zbrat bo moral pa on, starši se nimamo kaj vmešavati.«

Dekleta niso skrivala, da so jih mamine besede ganile do solz. Se je pa ob tem opogumila Patricija, ki se je v imenu vseh lepo zahvalila. »Jaz bi se pa tudi rada zahvalila, da ste tako lepo poskrbeli za nas, da smo se počutile v redu, tako kot ena druga mamica. Tako da mi ni bilo hudo, sem se lahko lepo sprostila,« je dejala Patricija, v izjavi pa še poudarila, da so se na Karmen vse zelo navezale.

Skupinski objem

Skupinski objem foto: POP TV

prejšnji članek
Iris Mulej tik pred porodom?
Svet slavnih
Iris Mulej tik pred porodom?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Levi, vsaj danes se ne prepirajte
Horoskop
Dnevni horoskop: Levi, vsaj danes se ne prepirajte
#obraziavenija
obraziavenija