testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesna Dragojević: 'Preživela sem s pomočjo pomirjeval'

6. 5. 2019; 09.00
Avtor: Revija Zvezde
oliver dragojevic split slovo ladje bobo9

Vesna Dragojevič (v sredini) med poslednjim slovesom od Oliverja foto: Bobo

Čeprav od pogreba Oliverja Dragojevića mineva že devet mesecev, njegova žena Vesna pravi, da jo v sanjah še vedno obiskuje vsako noč, vendar pa življenje teče dalje in toku se mora prepustiti tudi sama.

Od smrti hrvaškega pevca Oliverja Dragojevića mineva devet mesecev, njegova žena Vesna pa je zdaj prvič za hrvaške medije spregovorila o njem. Čas, ko je bila sama s svojo bolečino, je zdaj 66-letna gospa izkoristila tudi za nov projekt, s katerim bo razveselila vse oboževalce svojega moža.

V splitskem Mestnem muzeju namreč pripravlja razstavo Oliverjevih osebnih predmetov, ki bo na ogled od konca letošnjega leta. Vesna, ki tudi po moževi smrti živi v njunem splitskem domu, v katerem sta bila najsrečnejša, pa je naredila nekaj sprememb tudi doma.

»Trudim se, da bi čim manj mislila na Oliverja, ker me spomin nanj še vedno zelo boli. Njegov boj za življenje je trajal natanko 357 dni, jaz pa sem jih preživela samo po zaslugi pomirjeval. Nisem mogla spati, normalno delovati, jesti … Ko je bil v bolnišnici, sem bila ves čas ob njem. Dva meseca po njegovi smrti pa sem si postavila ultimat: ali boš živela ali pa takoj skoči iz četrtega nadstropja,« je iskrena Vesna. Odločila se je seveda za življenje in najprej korenito preuredila stanovanje. »Del stanovanja sem uredila tako, da lahko v njem lepo živim, drugi del pa bom oddajala,« pravi.

prejšnji članek
Otroške sobe
Zdravje
Otroške sobe
naslednji članek
Kaj se jim je zgodilo? Modrijani kot jih še niste videli!
Svet slavnih
Kaj se jim je zgodilo? Modrijani kot jih še niste videli!