gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se jim je zgodilo? Modrijani kot jih še niste videli!

6. 5. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
MODRIJANI (1)

Modrijani foto: sg

No, tokrat pa imajo Modrijani za vas nekaj povsem nepričakovanega. Morda jih ne boste prepoznali, a kot pravijo, se jim zdi prav, da si dovolijo izraziti vse kar čutijo in doživljajo. 'Vse to smo mi. Vse to je v nas.'

Modrijani predstavljajo novo glasbeno zgodbo Sreča je v naju. Gre za pesem, ki je skupno delo Modrijanov, Roka Lunačka in Žana Serčiča. Ob predstavitvi nove pesmi pa so fantje povedali tole.

Blaž: "Sreča je v malih stvareh. Nas pa osrečuje, da lahko osrečujemo naše občinstvo. Zelo dolgo, več let, je v nas žarela močna želja, da izrazimo vse, kar čutimo."

Peter: "Prekipevanje energije in čista ljubezen do glasbe sta na vajah pripeljali do prvega skupnega izdelka, ki zveni precej drugače. A tudi to smo Modrijani."

Blaž Švab, Sreča je v naju foto: PR

Rok: "Še vedno ostajamo izvajalci slovenske narodno-zabavne glasbe, ki jo ljubimo iz vsega srca, še posebej lepo večglasno petje. A zdi se nam prav, da si dovolimo izraziti čisto vse, kar čutimo in doživljamo."

Franjo: "Pesem "Sreča je v naju" je prva pesem v nizu, ko boste Modrijane spoznali tudi malce drugače. Vse to smo mi. Vse to je v nas. Vse to nas osrečuje. Naj osreči tudi vas."

Sergije: "Skupno soustvarjanje nas osrečuje. Predvsem, ko drug drugega tako lepo dopolnjujemo."

Modrijani sicer te dni že igrajo na veselicah, ki jih imajo najraje. Za njimi pa je nekaj velikih koncertov na Hrvaškem, kjer so to pomlad razveseljevali številne dopustnike. V teh dneh pa se že odpravljajo v studio snemati nove skladbe.

"Posebno zahvalo pa namenjamo prijatelju in producentu Martinu Juhartu, ki nam pomaga v vseh delovnih procesih ter nas kot človek in strokovnjak podpira na vsakem koraku," za konec dodajajo Modrijani.

prejšnji članek
Vesna Dragojević: 'Preživela sem s pomočjo pomirjeval'
Svet slavnih
Vesna Dragojević: 'Preživela sem s pomočjo pomirjeval'
naslednji članek
Zvezdnica Igre prestolov namerava postati policistka
Svet slavnih
Zvezdnica Igre prestolov namerava postati policistka