malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Tekmovalka razkrila pravi obraz Saške Omeragić!
| V.M.

Tekmovalka razkrila pravi obraz Saške Omeragić!

Saška Omeragić, POP TV

Teja Košir ima danes povsem drugačno mnenje o Saški Omeragić. Iskreno priznava, da se nekdanji sotekmovalki godi velika krivica ter da je v resnici velika oseba.

Med kandidatkami Jake Hafnerja se je nepričakovano razvilo pravo tekmovanje, napeto vzdušje pa je privedlo do tega, da druga druge niso videle v pravi luči. Danes tako Teja priznava, da si je o Saški ustvarila povsem napačno mnenje, za kar naj bi bila odgovorna Anja, ki ji je predala lažne informacije. Anja je namreč Teji dejala, da jo je Saška blatila.

»Lahko rečem le, da mi je žal, da takrat nisem videla situacije, kot jo vidim sedaj. Tako bi odreagirala drugače. Sedaj vem, da to ni res, da mi je Saška še sama dala pozitivno spodbudo glede Jake, čeprav je razvila čustva do njega! To naredi le velika oseba,« je za POP TV povedala Teja in dodala, da je v oddaji ne bi imela tako v zobeh, če bi poznala resnico.

Foto: POP TV - Teji je žal, da ni prej spregledala resnice ...

'Ne strinjam se z gledalci, Saška ne manipulira!'

Koširjeva pa ni ostala zgolj pri teh besedah, temveč je Saški še odločneje stopila v bran, saj meni, da se ji v teh dneh godi velika krivica. Postala je namreč žrtev gledalcev, ki na njenih plečih lomijo ostre jezike.»Gledalci jo vidijo samo skozi oči kamer. Ne poznajo prave, tople in dobre Saške z močno vero in super karakterjem, ki je poskušala stvari pred in za kamero vedno pošteno razrešiti. Saška ne manipulira in se ne strinjam z gledalci. Želela pa bi dodati še to, da gledalci nimajo pravice obsojati nikogar od nas po videzu. Vsi smo samo ljudje, in pod svojo kožo smo vsi krvavi. Delamo napake in dobra dela. A žal ljudje vidijo samo slabe stvari. Slišimo samo kritike na račun Saške in drugih, tudi mene. Pa se kdo vpraša, kako močna oseba v resnici je Saška in kako ji škodujejo zlobni jeziki, tako njej kot njeni hčeri?«