Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Tekmovalka razkrila pravi obraz Saške Omeragić!
| V.M.

Tekmovalka razkrila pravi obraz Saške Omeragić!

Saška Omeragić, POP TV

Teja Košir ima danes povsem drugačno mnenje o Saški Omeragić. Iskreno priznava, da se nekdanji sotekmovalki godi velika krivica ter da je v resnici velika oseba.

Med kandidatkami Jake Hafnerja se je nepričakovano razvilo pravo tekmovanje, napeto vzdušje pa je privedlo do tega, da druga druge niso videle v pravi luči. Danes tako Teja priznava, da si je o Saški ustvarila povsem napačno mnenje, za kar naj bi bila odgovorna Anja, ki ji je predala lažne informacije. Anja je namreč Teji dejala, da jo je Saška blatila.

»Lahko rečem le, da mi je žal, da takrat nisem videla situacije, kot jo vidim sedaj. Tako bi odreagirala drugače. Sedaj vem, da to ni res, da mi je Saška še sama dala pozitivno spodbudo glede Jake, čeprav je razvila čustva do njega! To naredi le velika oseba,« je za POP TV povedala Teja in dodala, da je v oddaji ne bi imela tako v zobeh, če bi poznala resnico.

Foto: POP TV - Teji je žal, da ni prej spregledala resnice ...

'Ne strinjam se z gledalci, Saška ne manipulira!'

Koširjeva pa ni ostala zgolj pri teh besedah, temveč je Saški še odločneje stopila v bran, saj meni, da se ji v teh dneh godi velika krivica. Postala je namreč žrtev gledalcev, ki na njenih plečih lomijo ostre jezike.»Gledalci jo vidijo samo skozi oči kamer. Ne poznajo prave, tople in dobre Saške z močno vero in super karakterjem, ki je poskušala stvari pred in za kamero vedno pošteno razrešiti. Saška ne manipulira in se ne strinjam z gledalci. Želela pa bi dodati še to, da gledalci nimajo pravice obsojati nikogar od nas po videzu. Vsi smo samo ljudje, in pod svojo kožo smo vsi krvavi. Delamo napake in dobra dela. A žal ljudje vidijo samo slabe stvari. Slišimo samo kritike na račun Saške in drugih, tudi mene. Pa se kdo vpraša, kako močna oseba v resnici je Saška in kako ji škodujejo zlobni jeziki, tako njej kot njeni hčeri?«