Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tekmovalka razkrila pravi obraz Saške Omeragić!

8. 5. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
saška omeragić

Saška Omeragić foto: POP TV

Teja Košir ima danes povsem drugačno mnenje o Saški Omeragić. Iskreno priznava, da se nekdanji sotekmovalki godi velika krivica ter da je v resnici velika oseba.

Med kandidatkami Jake Hafnerja se je nepričakovano razvilo pravo tekmovanje, napeto vzdušje pa je privedlo do tega, da druga druge niso videle v pravi luči. Danes tako Teja priznava, da si je o Saški ustvarila povsem napačno mnenje, za kar naj bi bila odgovorna Anja, ki ji je predala lažne informacije. Anja je namreč Teji dejala, da jo je Saška blatila.

»Lahko rečem le, da mi je žal, da takrat nisem videla situacije, kot jo vidim sedaj. Tako bi odreagirala drugače. Sedaj vem, da to ni res, da mi je Saška še sama dala pozitivno spodbudo glede Jake, čeprav je razvila čustva do njega! To naredi le velika oseba,« je za POP TV povedala Teja in dodala, da je v oddaji ne bi imela tako v zobeh, če bi poznala resnico.

Teji je žal, da ni prej spregledala resnice ... foto: POP TV

'Ne strinjam se z gledalci, Saška ne manipulira!'

Koširjeva pa ni ostala zgolj pri teh besedah, temveč je Saški še odločneje stopila v bran, saj meni, da se ji v teh dneh godi velika krivica. Postala je namreč žrtev gledalcev, ki na njenih plečih lomijo ostre jezike.»Gledalci jo vidijo samo skozi oči kamer. Ne poznajo prave, tople in dobre Saške z močno vero in super karakterjem, ki je poskušala stvari pred in za kamero vedno pošteno razrešiti. Saška ne manipulira in se ne strinjam z gledalci. Želela pa bi dodati še to, da gledalci nimajo pravice obsojati nikogar od nas po videzu. Vsi smo samo ljudje, in pod svojo kožo smo vsi krvavi. Delamo napake in dobra dela. A žal ljudje vidijo samo slabe stvari. Slišimo samo kritike na račun Saške in drugih, tudi mene. Pa se kdo vpraša, kako močna oseba v resnici je Saška in kako ji škodujejo zlobni jeziki, tako njej kot njeni hčeri?«

prejšnji članek
To je finalistom uspelo narediti iz sebe do finalne oddaje!
Zdravje
To je finalistom uspelo narediti iz sebe do finalne oddaje!
naslednji članek
Dnevni horoskop: Odpustite vse kar vas omejuje in veže
Horoskop
Dnevni horoskop: Odpustite vse kar vas omejuje in veže
#nasazenazenska
nasazenazenska